TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Kształt studenckiego życia - starter [clean] [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39121)

olliss 13.10.2007 18:09

Kształt studenckiego życia - starter [clean] [BRAK ZDJĘĆ]

Postanowiłam stworzyć coś nowego, czego nigdy nie tworzyłam. Wyszła mi kawalerka, w sam raz dla studenta.

---

Dom zamieszkuje samotny, młody przystojny Tomek Jaroszewicz. Jest to spokojnej natury, lubiący prostolinijność, człowiek. Postarał się, aby jego dom jak najlepiej go zobrazował.

Wymagania:
TS 2 / TS2 NS / TS2 CPR / TS2 P / TS2 RR / TS2 SIE

Przepraszam za kwadracik z czynnością na jednym ze zdjęć.

---
Wszystkie prawa zastrzeżone, jestem autorką wszystkich pomysłów.
---
Mam nadzieję, że się podoba. Pozdrawiam, proszę o oceny.

luja 13.10.2007 18:16

Odp: Kształt studenckiego życia - starter [clean]

Ładny, śliczni itd. Mogłobybyć zdjęcie z góry zrobione bo na tych fotkach nie widać wszytskiego dokładnie. No ale i tak jest ładny. Tylko pozazdrościć.

miracle 13.10.2007 18:54

Ładny.
Szkoda tylko, że nie ma ogródka jakiegoś ślicznego.
Ale rozumiem, to starter.
Podziwiam Cię. :)

9/10
( za ten ogrodek. :()

shezza 13.10.2007 19:26

No całkiem niebrzydki domek...:D Podoba mi się, ale jedna rzecz go psuje. Te cegły na zewnątrz. Przez to domek wydaje się taki ponury, nieprzyjazny... Zmień to na jakiś jasny stiuk, albo cegiełki i efekt będzie zupełnie inny. A w środku jest miodzio. 9/10

Tonetti 13.10.2007 19:59

Mały domek choć bardzo fajny. Ale jeden minus: nie ma ogródka. Parcela jest mała ale można było coś wykombimować. Kilka ozdb, kwiatków i było by o wiele lepiej. A domek wewnątrz: Mało przestrzeni, ale została fajnie wykorzystana. I podoba mi się pomysł z "wieszako-lapmą". Pewnie wiesz o co mi chodzi. A kuchnia... Również ładna ale na ściany coś by się przydało. Masz cztery pory roku - mogłaś wykorzytać np. patelnię a było by lepiej. Sypialnia jest mała, zaś bardzo fajna. A łazienka... Przeciętna.

OCENA:

9,5/10

juice 14.10.2007 06:53

Ładny domek. Tylko zniechęciła mnie ta lampa w wieszaku. Wszystko inne jest bardzo pomysłowe.
9/10

olliss 16.10.2007 07:51

Cieszę się, że Wam się podoba.
Brak ogródka uzasadniony jest tym, że chciałam, aby dom jak najbardziej go charakteryzował - jest surowy zewnątrz, a wewnątrz - pełen ciepła.
Jeśli ktoś chce, mogę ew. dać do ściągnięcia. Ale to jak chcecie.

Dziękuję i pozdrawiam ;)

Tonetti 16.10.2007 16:01

Olliss - daj dom do ściągnięcia. Ja z miłą chcęcią go pobiorę ;)

:D

Tuśka 10.12.2007 18:48

Śliczny! Większość domów na forum jest z obiektami ściągnietymi ty to ominelaś przez co jeśli dasz do ściągniecia to nie bedzie trzeba jeszcze dodatków do niego ściągać (no chyba że byly by zalączone). Piękne komponacje i użyte obrazy. Mi osobiście nie chce sie dawać ich i szukać jakie by tu.
Jest maly i przytulny w sam raz dla studenta który szuka samotności, spokoju i ciszy.
Cięszy mnie widok takich ladnych domków.
Mam nadzieje, że dasz do ściągniecia.

Pozdrawiam Tuśka.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:10.