![]() |
Basen "Wodny raj" - moja pierwsza parcela [BRAK ZDJĘĆ]
To moja pierwsza parcela. Nie robiłam nigdy żadnych domów ani nic. ;( Więc proszę o ocenę. Nawet taką ostrą. :D Aha, sorry za jakość zdjęć, ale nie mam w tym jeszcze wprawy.
Robert Kamiński był świetnym pływakiem i sportowcem. Jego marzeniem był własny basen. Na początku tego roku ziściło się. Obecnie Rob jest dyrektorem małego basenu "Wodny raj". Obiecał mi, że opowie nam o swoim małym biznesie. Pierwsze zdjęcie przedstawia bryłę basenu. Zawiera ona wiele szklanych elementów. Dach jest okrągły specjalnie dobrany do dolnych szklanych łuków. -Sam stworzyłem projekt tego basenu- mówi pan Robert - Jestem z niego dumny. Zamieszczam jeszcze zdjęcie nocą: -Oferuję moim klientom dwa baseny - opowiada Rob - zewnętrzny i wewnętrzny. Umieszczam zdjęcie obu. Pierwszy to ten zewnętrzny, drugi wewnętrzny. -Oprócz pływania moi kliencie mogą również odpoczywać w saunie. - mówi dyrektor. I rzeczywiście. Możemy zobaczyć piękną drewniana saunę. Niestety trzeba do niej przejsć, ponieważ jest w innym budynku. Mniam. Dania w pańskim barze są naprawdę wyborne. Lubię po wyjściu z wody zjeśc pyszna "ananasową niespodziankę" lub innego smakołyka. -Co jeszcze oferuje pan swoim klientom - zapytałam się pod koniec. - Wytrwali sportowcy mogą poćwiczyć na maszynach siłowych, a później... oglądnąć wyniki ćwiczeń w wielkim lustrze. Na koniec chciałabym pokazać wam jeszcze rzuty i zdjęcie łazienki Na koniec trzeba jednak odjechać. Zauroczyły mnie te automaty i wchodząc do taksówki pstryknełam ostatnia fotkę. Do zobaczenia! |
Odp: Basen "Wodny raj" - moja pierwsza parcela
PIERWSZA!
Takie średnie ale jak na pierwszą parcelę to całkeim kształty basenów takie troche dzikie... 7/10 |
Ładnie :) Ale trochę pusto . Mógłbyś/Mogłabyś dodać jeszcze jacuzzi . I ustawić najlepszą jakość i wielkość zdjęć . Ale jak na pierwszy dom to całkiem całkiem :) 7/10 tak jak Kenji :P (-1 za jakość zdjęć,-1 za pustkę,-1 za brak jacuzzi;(:P)
|
Czegoś mi tu brakuje ... tym czymś są trampoliny i zjeżdżalnie a także jacuzzi i ... prysznice ... gdzieś się trzeba w końcu opłukać :):):) 5/10
|
Cytat:
A moja ocenka: -bryla taka pospolita (1pkt/2pkt) -te szklane elementy troche zbyt dziwne jak dla mnie (1pkt/2pkt) -wiesz, że uwielbiam oświetlenie, nie? (2pkt/2pkt) -sauna śliczna (2pkt/2pkt) -bar cudowny (2pkt/2pkt) -silownia spoko (1pkt/2pkt) -lustra fajne (1pkt/2pkt) -kibelki świetne (2pkt/2pkt) -pierwsze wrażenie (2pkt/5pkt) Razem: 14pkt/21pkt (4-) Ale ogólnie spoko- nie przejmuj się moją krytyką ;) |
Cytat:
Pozdrawiam ;]] |
hmm nie jest źle
troche jeszcze poćwicz i nie używaj cały czas tych okien i łukowych płotków co są w tej parcelce bo one już są oklepane i mają prawo się znudzić no i to jakoś nie zorrganizowane... przed basenem i siłownią jakieś szatnie z toaletami by mogły być... że się przez nie wchodzi.... a knajpka też przy wejściu... |
Fajny ten Wodny Raj :) Podoba mi się nawet
8/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:31. |