![]() |
Pomocy ......... !!!
Mam kłopot ;( . Zciągnęłam z internetu jakieś mable i włożyłam je do dokumenty>ea>thesims2>downloads.
I nigdzie w simach tego niema. :gu: A ja mam simsy od 2 tygodni ale juz troche sie zapoznałam ;) i któś mi powiedział ze musze to wypakować :O , ale nie wiem jak :( i tu pojawia sie moja prośba : Napiszecie krok po kroku jak to sie robi ? .. prosze ! :( :gu: |
Odp: Pomocy ......... !!!
|
nie ten dział
|
A może nie ściągnęłaś mesh'y?
Dostałeś/aś już link do poradnika, ale ja napiszę: Masz taki folder z zamkiem. Klikasz na niego prawym przyciskiem i klikasz "Wyodrębnij wszystkie..." czy jakoś tak podobnie. Potem klikasz cały czas "dalej", a jak się pojawi pytanie "Czy zamienić [...]?" klikasz za każdym razem "Tak, na wszystkie". Pojawi Ci się zwykły folder, w którym będą rozpakowane dodatki, któe przeniesiesz do "Downloads". Pamiętaj o mesh'u! (Jest to instrukcja do XP'ka) Natomiast łatwiej jest z programem WinZip lub WinRar (w zasadzie to to samo), który można ściągnąć za free z inetrnetu. Jeśli masz któryś z tych programów klikasz na nierozpakowany plik (Kiedy posiadasz ten program, będą to książki opasane paskiem z klamerką) Klikasz prawym przyciskiem myszki i wybierasz opcję "wypakuj tutaj..." lub w wersji angielskiej "Extract Here..." Następnie rozpakowane pliki przenosisz do folderu "Downloads". ( Oczywiście: Moje dokumenty -> EA Games -> The Sims 2 -> Downloads) Mam wielką nadzieję, że pomogłam. Chociaż to nie ten temat. :) |
A może masz w grze nie zaznaczone "dodatki importowane" czy jakoś tak :P Poszukaj w opcjach gry :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:10. |