![]() |
Szybkie uczenie się (wymaga CPR)
Mam dla was króciutki poradnik dla tych którzy posiadają dodatek The Sims 2 Cztery Pory roku:
Wpisujemy kod unlockcareerrewards wchodzimy w opcje "nagrody pracy" i szukamy półkę na książki ze złotą książką na samej górze (Edukacja). Dajemy ją do domu (nie trzeba do domu) klikamy na nią simem i mamy tam wszystkie umiejętności. Najfajniejsze jest to, że nie musimy kupować żadnych przedmiotów tylko mamy to wszystko w tej półce!! Gdy będziemy się uczyć od 1-3 dni sim będzie miał całą zapełnioną umiejętność!!! To jest mój pierwszy poradnik więc jeśli coś jest źle przetłumaczone,napisane nie gniewajcie się na mnie... Jak czegoś nie rozumiecie, pisać!! |
Odp: Szybkie uczenie się...(Wymaga CPR),(Mój pierwszy dodatek !!
moim zdaniem fajny poradnik;)
|
Dzięki a inni jak sądzą ??
|
Ja juz o tym dawno wiedzialam. Dzieci bardzo szybko sie ucza. A i jak wasze simy maja duzo aspiracji to tez nauka szybciej im idzie.
|
Ale chodzi o uczenie się umiejętności takie jak kondycja,gotowanie itd.
|
Wiem o tym.
|
Ah tak znam ten sposób ;) Ale zapewne komuś się przyda. Bardzo fajny poradnik Pozdrawiam ;]
|
Dzięki Isia to jest mój pierwszy poradnik więc czekam na opinie pozytywne i negatywne.
|
Odp: Szybkie uczenie się (wymaga CPR)
Szczerze to nie widzę sensu w tym poradniku.Właściwie każdy kto ma CPR zauważył,że jest taki obiekt nowy do szybkiego uczenia się(wszystkiego).Ale to tylko moja opinia
|
Odp: Szybkie uczenie się (wymaga CPR)
Szczerze?? Każdy o tym wie :( ocenka za poradnik??: 5/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:31. |