![]() |
Popsuły się simsy?
Właśnie niedawno koleżanka zwróciła mi płytę The Sims 2którą pożyczyła. Jest w nienaruszonym stanie.Nietety przy uruchomieniu wyświetla się komunikat "Wykryto programy emulujące CD/DVD.Wyłącz wszystkie programy emulujące CD/DVD i ponownie uruchom grę".Wcześniej simsy działały bez zarzutu.Od pożyczenia TS2 nie były instalowane programy oprócz GG.
Odinstalowałam je już raz ale gra nadal nie działa. Proszę o pomoc. |
Odp: Popsuły się simsy?
Masz CloneCD,albo zamontowane obrazy jakiś płyt w wirtualnych dyskach?
Jeśli tak to masz ospowiedź: Odmontuj. |
jesli masz Alcochol120 to wyłacz go
|
Ale te programy były już wcześniej i simsy działały....a płyta po oddaniu jak nowa... :|
|
Na 100% masz coś zamontowane. Istnieje też możliwość, że włączyłaś jakąś opcje w tych programach. Odmotuj wszystko, jeśli to nie pomoże to.. odinstaluj te program ekhm, Deamon czy Alkohol etc.
|
Żadnych opcji nie zmieniałam a programy były już przed zainstalowaniem sims2 i wszystko było ok....choć istnieje możliwość że koleżanka mi je zrypała....
|
Mam na komputerze pewien program, który potrafi ukryć wszelkie programy do wirtualnych dysków. Jeśli chcesz to podal emaila to Ci go wyśle razem z obsługą :)
Mozhe zadziała... |
Mój e-mail jest w profilu :D ale ok: [email protected]
|
Hyh a bo ja cieMna jeStem x)
Już Ci to wysłałam i daj znać czy podziałało :) |
Nic Ci koleżanka nie zrypała.
Bo ja też tak kiedyś miałam... Zrób tak jak napisałam lub posłuchaj się tutaj tej osoby co Ci wysłała program. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:19. |