![]() |
Innocenty miesozerca
Czy to normalne że u mnie na wyspie wakacyjnej na tym najwiekszym plażowym pojawił sie jakiś "Innocenty miesorzerca" :O ? pierszy raz go widze w wakacjach. On tylko stoi i sie drapie po głowie i nic z nim sie nie da zrobić :O . Tak wiec pytam sie was: co to jest i czy to normalne? pierszy raz go widze:excl: tak on wygląda http://images24.fotosik.pl/105/b499ef63be3c0a84.jpg.
|
Odp: Innocenty miesorzerca
u mnie on stoi przy tych wszystkich wakacyjnych grach. ale nic nie robi. to chyba normalne.
|
Odp: Innocenty miesorzerca
o_O Ja go pierwszy raz na wakacjach widze o_O może to coś z grą że dopiero teraz sie pojawił :|
|
Odp: Innocenty miesozerca
U mnie pojawił się tylko raz - gdy wyjechałem rodzinką nad miejsca plażowe. Później już go nie spotkałem... dziwne co nie?
|
Cytat:
|
Heh skoro sie drapią to może mają wszy XD :D :P ;P :laugh: A co do tego gościa to go nigdy nie spotkałam, a teraz już nie gram w jedynke więc nie prędko go spotkam. Ale może kiedyś...
A z tym gościem nie można nawiązać żadnej interakcji? :| Dziwne zawsze ze wszystkimi można było pogadać, albo coś. Ech dziwny gościu... ja go nigdy nie spotkałam |
Hej!
Inocenty Mięsożerca to nie żaden żart twórców gry, anie jakieś dziwne zjawisko. To jest facet, który wydaje nagrody za żetony nagród na Wakacjach. On tylko łazi i drapie się, ale kiedy np. moja simka chce żetony wymienić to on podchodzi. To jest normalne. Jak będziesz miał tą budke z nagrodami to on też będzie. Także myśle, że pomogłam. Ps. Z nim nie można gadać, ani nic z nim robić. |
Da się jeśli jesteś "świeżo" po użyciu budki z nagrodami. Ma on wtedy te same opcje co ona czyli wybór maskotki itd.
EDIT: Ja sobie nawet na Starówce postawiłem i tam był xD |
Ja go widze zawsze przy miejscu w którym wymienia się (żetony?) na nagrody... Tak po za tym go nie widuję
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:11. |