![]() |
Starter " dom Izabel Arroyo " [BRAK ZDJĘĆ]
Jest to mój pierwsz d.. yyy co ja mówie coś na tym forum. Mam nadzieję że wam się spodoba :D
mam nadzieję że wam się podoba :D to tyle :D :D :D |
Odp: Starter " dom Izabel Arroyo "
Jak na pierwsze ''cos'' to bardzo ladny.W ogole przyjemny dla oka (:
Nie podobaja mi sie tylko okna,z daleka wygladaja jak przerwy w scianach i ta zolta podloga w ogrodku jest okropna. 8/10 |
Mi się zdaje że tak pusto jest... Jeszcze mi coś przeszkadza ale nie wiem co :| Daję 5,5/10
|
Podoba mi się :D
serio... tylko te okna... (te jak przerwy w scianach :O) Nie ładne to XD I ta żółta podłoga na tarasie :/ 9/10 pozdrawiam :) |
acha fajnie że wam się podoba
faktycznie nie jestem zadowolony z tych okien ale jak chciałem kupiś jakieś fajniejsze to nie było mnie stać wiecie to jest starter a ,mówię że jutro może bys mój 2 dom :D |
Domek bardzo fajny. Okna tylko są... Blee. Reszta fajna.
9,5/10 |
Cytat:
|
mi się ten domek podoba. czy będzie do pobrania? okna można sobie przecież zmienić, chociaż faktycznie wyglądają nieszczególnie. ja luboę takie małe domki, dlatego cieszę się że jest takie jak ten.
|
dodaj jakies drzewo na tyłach (chyba bedzie lepiej) :D
a za dom 8 bo minusik za telewizor :P i jeszcze za sciany na zewnatrz ;P a i te okna :laugh: o i zapodaj moze jakis podjazd po lewej dla auta (jak masz nż) i zrob ogrodzenie jakims plotkiem :P Edit: acha sorki to starter :D wiec jak dodasz to juz chyba nie bedzie starter :smirk: |
W środku naprawdę ok, ładnie dobrałeś meble. Z zewnątrz za to raczej kiepsko, za ciemno. Być może gustujesz w ciemnych pokryciach ścian, ale czarny to normalnie jak dla gota...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:24. |