![]() |
Włosy z emosims
Hej. Mam taki mały problem i myślę, że będzie się najlepiej nadawał do tego działu... Ostatnio ściągnęłam z emosims.org fajny fryz, a dokładniej ten:
[IMG]http://i17.************/5yta5pi[/IMG] Napisane jest, że mesh jest załączony. No to spokojnie ściągam i nagle ź*****o. Zamiast tego fryza jest ten zwykły maxisowy, a przecież MESH teoretycznie jest. O co biega? |
Odp: Włosy z emosims
A może mesh trzeba osobno zainstalować ??
|
najwyraźniej jednak nie included. musisz poszukać tego mesha.
|
Jak już ściągniesz tą fryzurkę to tam masz spakowanego mesha w środku tego co Ci się ściągło. Rozpakuj go też i wgraj do downloada. Przynajmniej u mnie tak jest :)
|
mesh (jak pisze na obrazku) pochodzi z www.peggysims2.net i jest płatny, więc nie może być załączony o_O może autorzy pomylili się i dlatego napisali, że jest załączony?
|
karoli 1992 - A masz ta fryzurę?
Mesh jest płatny :( |
Tak mam i u mnie mesh był załączony :O :O :O
Dziwne... A poza tym specjalnie wczoraj ją ściągałam żeby sprawdzić co z tym meshem i był :O :O |
Dziwne...Freya może spróbuj ściągnąc jeszcze raz?
|
Spróbuje, a z tym, że skoro MESH jest płatny, to nie może być załączony, to nie jest prawda, bo właśnie z emosims mam inny fryz z płatnym MESHEM i normalnie chodzi...
|
No to emosims albo się dogadało z tymi stronami, albo robi to nielegalnie, ponieważ załączanie płatnych meshy jest zabronione!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:01. |