![]() |
zerwanie związku
Mój sim miał laskę...oświadczył się jej..potem zarywał do innej laski ...Dziewczyny się biły o niego... I ja nie chce żeby on był z tą laską co sie jej oświadczył..Co zrobic by zerwali?? Zeby nie było tego znaku pierścionka jak sie kliknie w znajomości ..?? Co zrobic żeby mógł sie innej lasce oświadczyc i ożenic sie z inna?? Jak ma zerwac..oni już sie kłócili i wszystko..Pomóżcie
|
Odp: zerwanie związku
Cytat:
Radzę też, żeby to on zerwał, bo gdy będzie na odwrót twój sim trafi do skrzyni rodzin. Powodzenia w rozbijaniu związków! PS. I witaj na naszym forum :witaj: |
Albo wpisz w okolicy kod: boolProp testingCheatsEnabled true i przeciągnij Simowi kontakty z nażyczoną w lewo tak żeby mieli na minusie. Później weź ślub. Twój Sim nie zgodzi się i ucieknie z uroczystości.
Jak już Stokrotka mówiła: Witaj na forum! :) |
Mi nie działa to przesuwanie z boolprop`em. Kłóć się przez dzień i noc, żeby jak najmniej mieli związku [-100 to już super!] jak im będą potrzeby spadały to wpisz kod maxmotives [nie działa wszystkim, jakby coś] i wiesz, ja tak robię. Jeśli nie zadziała to kliknij na tą simkę co się z nią ożenił, i zobacz czy napewno nie ma opcji Zerwij?
|
Yasmin, są dwie wersje tego kodu :)
1. boolProp testingCheatsEnabled true/false 2. boolProp testingCheatsEnabled on/off U mnie osobiście sprawdza się ta druga. Spróbuj raz jeszcze, na pewno jakaś zadziała :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:48. |