![]() |
Hack - chodzenie ze spuszczoną głową
Witam. :) Próbowałem szukać, czy nie ma nic podobnego, niestety nie znalazłem.
Mianowicie potrzebuję hacka na chodzenie ze spuszczoną głową. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. :P No idzie sim i ma taką smutną, zawiedzioną i spuszczoną głowę. Dałbym linka do filmu, w którym sim tak idzie, ale aktualnie nie pamiętam. Jak znajdę to edytnę. Pozdrawiam i czekam na pomoc. :) |
Odp: Hack - chodzenie ze spuszczoną głową
Można tak zrobić kodem boolProp... Klikasz na schody i wybierasz styl chodzenia. Np. Angry, sad itp. Niewiem czy dobrze wpisałam nazwy ale wiem że sim może chodzić ze spuszczoną głową.
Pozdrawiam i mam nadzieje że pomogłam. |
No i co? wystarczy tylko boolProp... nic dalej?
|
Cytat:
Chyba jeszcze taka opcja była po wpisaniu kodu boolProp testingCheatsEnabled true, kliknięciu na Sima z wciśniętym Shiftem i wybraniu opcji "Paul's Reaction Tester". Wtedy pojawia się pudełko, na które się klika i można wybrać gesty i miny dla Sima. Nie pamiętam, czy akurat opcja spuszczonej głowy tam jest, ale wydaje mi się, że tak. |
A czy wtedy simka bedzie mogla chodzic jak modelka? Jest taka opcja?
|
|
Tylko dodam do tego, co napisała Pamela, że chodzi o obiekt różowego flaminga. ;)
A w kodzie boolProp rzeczywiście takich opcji nie ma. Jeśli chodzi o chodzenie ze spuszczoną głową, to ta opcja jest po kliknięciu ze Shiftem na schody, ale te takie mniejsze, do których można dodać poręcze, przynajmniej w mojej grze. |
Bardzo dziekuje, ale teraz wszystkie moje simki beda tak chodzily no nie?
|
nie, beda tak chodzily tylko te simy, ktorymi wybierzesz daną opcję.
|
pobralam ten hack, ale mi nie dziala w grze
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:16. |