![]() |
Skarb
Ja mam pytanek kilka .... na parceli można kopać, tak? i można wykopać mapę- to już wiem. Ale co tam jeszce można wykopać oprócz kości i kamieni? Słyszałam że jakiś skarb... Czy to jest jakiś nie wiem mebel/ obraz :laugh: ? czy raczej kasa? Czy ktoś kiedyś wykopał kasę? Jak tak to ile?
|
Odp: Skarb
Tyskaaa, jest to skrzynia z monetami.
Można ją sprzedać za 5000 simoleanów. Pełni też fukcję lampy. Można ją postawić dla ozdoby :) Jeśi o mnie chodzi, znalazam skarb już dwa razy. U mnie działa zawsze ten sposób: kopię w ziemii, klikam na ten sam dołek, daję drugi raz: Kop w poszukiwaniu skarbu, potem jeszcz trzeci. Za trzecim razem zawsze się udaje :) Pozdrawiam, olliss. EDIT: Sorki, pomyliłam się. Już poprawiam. A btw. czegoś innego wykopać mi się nie zdarzyło. |
Hmmm nie sprzedaje jej się za 1000 tylko za 5000.Zresztą można wykopać jeszcze figurki,lampy itp.
|
a jakies cenne te figurki?
|
Nie.Takie normalne,jakie można kupić.Niektóre są za 600 simoleonów, a niektóre za 400.Ale mój sim kopał w kółko parę godzin i już miał 16000 simoleonów.Myślę,że za drogie dali te figurki,bo tak się można łatwo wzbogadzić w -jak już napisałam- ok.3 simowe godziny
|
Bardzo dziękuję :)
|
Można wykopać kości jak już inni pisałi czyli gryzaki dla psów, różne rodzaje kamieni dla ozdoby, mapy lub skarb, a i można jeszcze dokopać się do wodociągu :laugh:
|
ja jak narazie to wpykopałam wszystkie stare mapy i czaszkę ludzką :O
|
Cytat:
bo jestem ciekawa jak to wygląda.. |
a do wodociągu to co się stanie? woda pryśnie?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:30. |