TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Willa "Obłoki" [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39684)

Angie96 11.11.2007 18:21

Willa "Obłoki" [BRAK ZDJĘĆ]

Odrazu mówie, że jest to mój pierwszy dom na forum. Prosze przeczytać teksty pod zdjęciami, bo jest to "inteligentna" część pokazu :D No to nie będę długo mówić, tylko zaczynam!
------------------------------------------
Wymagania:
TS2 / TS2 NŻ / TS2 WB / TS2 Z / TS2 CPR / TS2 P
Oraz duża ilość dodatków z internetu

Willę zamieszkuje trzyosobowa rodzina Wenerti - Ewelina, Marcin i ich córka
Ania.

Marcin jest prawnikiem, Ewelina nauczycielką a Ania odstała się do szkoły prywatnej. Przeprowadzili się z Miłowa na Sweet Islands. Mieszkają na Wyspie Big (ciekawosta: Sweet Islands posiada kilka wysp. Tylko 2 zamieszkuja ludzie - mała to Small a duża to Big.) Wykupili działkę z plażą.

Bardzo prosze o pisemne oceny i mówcie mi co robie źle ;) Bo wkońcu człowiek uczy się na błędach! :P Zapraszam do oceny xP

xxxxxmichalxxxxx 11.11.2007 18:28

Odp: Willa "Obłoki"

Domek ładny, podoba mi sie ,Przypadł mi do gustu.
9/10

k o c h a m 11.11.2007 18:37

Szczerze mówiąc. Ten domek taki sobie jakoś mi nie przypadł do gustu. Ten różowy pokojik ochydstwo !! Ale za to sypialnia rodziców jest wporządku.

Ocena Końcowa:
85% / 100%

Kenji 11.11.2007 18:53

fany domek ^^
9/10

marandile 11.11.2007 19:12

na zewnątrz ładnie, w środku okropnie. 5/10

Hejlok 11.11.2007 19:16

Ogolnie, to ładnie, ale szafki w kuchni są brzydkie itd. 5/10

Kuba xD 11.11.2007 19:20

No więc: nie podoba mi się. Przykro mi, ale jak dla mnie to nie przypomina domu, ani willi tym bardziej. Nie znoszę wielkich pustych pomieszczeń, a jak są jeszcze nieciekawie umeblowane to powstaje MASAKRA. No i tak jest właśnie u Ciebie. Kuchnia i różowy, landrynkowy pokój są w ogóle z innej bajki. Nie wspomnę już o "ogrodzie", nawet płotka nie ma, no ja bym nie chciaż, żeby każdy mi do ogrodu wchodził... A poza tym te 3 czy 4 krzesła i parę palemek ogrodu nie tworzą. Wiem, że moja ocena jest krytyczna, ale nie przejmuj się. Rozumiem, że Twój pierwszy domek. ;)

Angie96 11.11.2007 19:28

Dzięki za oceny ;) Wiem, że dom jest masakryczny ale ladniej juz raczej nie zrobię :D

Komurka 11.11.2007 19:52

Kuba ten Twój komentarz mnie rozbawił, prawie spadłem z krzesła czytając go =] ale to tak marginesowo.
Bryła mi przypominabardziej parcele mieszkalną niż wille co nie oznacza, że była jest zła.
Budynek fajnie się komponuje z otoczeniem, duże okna z pieknym widokiem, szyby w dachu.
Wnętrze domu jest bardzo świeże, fajnie by było gdyby podłoga była ta lustrzana.
Śmieszne szafki kuchenne-osobiście mi się podobają.
Ogólnie rzecz biorąc to jak na pierwszy twój projket to wyszło ci świetnie, jednak do willi troche jeszcze brakuje ;)

8/10

luja 11.11.2007 20:06

Cytat:

Bryła mi przypominabardziej parcele mieszkalną niż wille co nie oznacza, że była jest zła.
A willa to nie parcela mieszkalna?
No ale prawda willi to to nie przypomina. Z zewnątrz ładniej.
Kuchnia jest brzydka, nie pasuje do reszty.
Ogród to drzewa poustawiane obok siebie.
Różowy pokój mdły.
Nigdy nie stawiam ocen ale teraz się pokuszę: 5/10
Mam nadzieję, że następny będzie o wiele lepszy i będe mogła postawić 10/10 :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:39.