![]() |
Chata letniskowa "Duma Drwala". [BRAK ZDJĘĆ]
"Duma Drwala" "Duma Drwala" to z pewnością dom letniskowy, który zadowoli potrzeby spragnionego kontaktu z naturą, zapracowanego pracoholika. Pozwoli się wyciszyć, spędzić urocze chwile w świetle płomieni ognia w kominku. Ta jedna z wielu pięknych parceli w Trzech Jeziorach sprawdzi się jako rezydencja letnia, jak i zimowa. Jest stylizowana na góralską chatę. Z pewnością jest to rezydencja zarówno dla starszego małżeństwa, jak i dla młodej, zakochanej pary. Nie jest to typowy, góralski dom, ponieważ ma w sobie nutkę nowoczesności. Dominuje w nim jednak styl klasyczny. --- Proszę o dokładne przeczytanie prezentacji. Z góry dziękuję. --- Mam nadzieję, że się podobało. Pozdrawiam, olliss. |
Odp: Chata letniskowa "Duma Drwala".
z zewnątrz ładnie, ja bym jeszcze jakies ładne terrainy dała, w środku zaś nie ma tego klimatu, jest zbyt nowocześnie... dam 5/10
|
Domek bardzo ładny. Nie podoba mi się jednak tapeta na przedpokoju i te lady w kuchni. Do tego stylu nie za bardzo pasuje hmm.. hawajski. To jest moje zdanie, każdy ma inne gusta i guściki :)
9/10 Ps. Szkoda, że nie ma wiekszego ogrodu :) Pozdro! |
Joce*, jak miało być - połączenie tradycji z klasycznym stylem.
Pisałam o tym na początku ;) A poza tym to clean :D kotek23, nie umiem robić kuchni ;) Chciałam, żeby tapeta jakoś ożywiała wnętrze. Masz rację, są gusta i guściki. A o gustach się nie rozmawia. Dziękuję, że poświęciliście czas na pisanie w moim temacie i obejrzenie. Pozdrawiam, proszę o dalsze komentarze :P |
Nie pasują mi troche te mieszane style ;) lecz dobrze ze powiedziałaś że nie jest to typowy dom góralski . Nie podobają mi się tapety w salonie , kuchni i jadalni. 7/10 odjęłam za mieszane style , i za te tapety , naprawdę nie przypadły mi do gustu.
|
Style trochę pomieszane taki średni nie mój styl wole coś w stylu Ulimille :)
7/10 |
Z zewnątrz prezentuje się bardzo świetnie i aż zaprasza przechodniów. Wewnątrz także mi się podoba, choć ma akcenty, które moim zdaniem nie pasują do całości. Mimo to ma w sobie coś, co przykuwa uwagę i aż miło w takim domku odpocząć.
|
Adam1995_Winner: Każdy woli inne style. Ja np. nie preferuję domków Ullmille'a, chociaż uważam, że ma wieeeelki talent. Nie lubię stylu modern, po prostu.
Dziękuję za opinie ;) |
Ale i tak mi się twój podoba taki leśny styl ;)
|
Dziękuję za opinie i za czas poświęcony napisaniu tych odpowiedzi i obejrzeniu prezentacji.
Proszę o dalsze komentarze! Z góry jeszcze raz dziękuję. olliss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:11. |