![]() |
Dom "Aqua" [BRAK ZDJĘĆ]
Jest to mój pierwszy dom na forum. Jest on pomieszany z dodatkami z neta i maxisowymi. Bryła do najbardziej udanych nie należy. Nie odpowiadam za urazy psychiczne po obejrzeniu zdjęć.
|
Odp: Dom "Aqua"
Negatywy
Po pierwsze Nie podobają mi się te okna bo wyglądają jak dziura w ścianie Po drugi Zero prywatności nawet w łazience i to jeszcze od ulicy Po trzecie Wszędzie szklane drzwi nawet do sypialni Pozytywy 1 W środku nawet nawet ciepłe barwy tylko w sypialni trochę pusto Wniosek Ogólnie może być daje 6\10 |
Nie przypadł mi do gustu. W niektórych pomieszceniach za dużo okien w innych nie ma ich wcale. Wnętrza takie dziwne. ale jak na pierwszy raz to dobrze. Plus za dodatki typu pudełka, gazety, poduszki. Ogóle 5/10
|
Oj! Nie podoba mi się już! Te wielkie okna bez sensu! Pomyśl jak ty byś się czuła jak byś miała takie okna w swojim domu, a co dopiero simy odczuwają.
Za bryłę: 0 / 10 Za umeblowanie: 4 / 10 Dziękuję za uwagę. |
Okna są fajne mi nie przeszkadzają, tylko, że w łazience? Nie wyobrażam sobie kompieli, kiedy wszycy przechodnie patrzą się na mnie :P
Bryła faktycznie nie za fajna, ale jakby się dodało płotek tu i ówdzie, popracowało się nad ksztautem to byłoby bardzo fajnie :P A jeśli chodzi o umeblowanie to dość pustawo, ale nie jest najgorzej :P Pozdrawiam, LM :* |
Co to jest ? W łazience takie wielkie okna ;p i przyznaj sie ze srylas zemnie bryle :D jest identyczna jak w moim domku :)
2/10 |
Nie będe komentował bryły bo sama ją już podsumowałaś w swoim poście. Co do wnętrza, niby duże okna a ciemno, przy kolejnej swojej pracy gdy bedziesz robić zdjęcia to włacz światło. hmm powiem ci, że dość ciekwe masz te mebelki, które robią największe wrażenie. Co do reszty to brakuje mi zieleni, te podłogi stasznie łyso wyglądają, fajnie by pasowały jakieś dodatki leżące na ziemi w stylu poduszki kapcie itp, redze również aby twoim simowie zainwestowali w obrazy :-)
|
Po prostu dostałem urazu pszychicznego. Tragedia! Dom brzydki i już. 2/10!
|
Jeju. Chciałabyś się kąpać w łazience z takimi oknami?...
|
Przykro mi ale nie podoba mi sie jedynym pozytywem od mojej strony są meble.
Wedlug mnie 3/10 :( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:56. |