TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Pytania od ninji (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39913)

zelkam 24.11.2007 15:29

Pytania od ninji

Nigdy nie wiem jak odpowiedzieć na te "wścibskie" pytania,które zadaje ninja.A jak odpowiem żle to ucieka i pojawia się dopiero podczas następnego wyjazdu do wioski Takemizu(czy jakoś tak).Proszę o prawidłowe odpowiedzi. :shy:

psychickid 24.11.2007 16:54

Odp: Pytania od ninji

Ja mam odpowiedzi na niektóre pytania w takiej gazetce od Podróży... Ale czasmi zadaje też inne... Więc ciężko jest odpowiedzieć dobrze... Jak raz źle odpowiedziałam, to nie pokazywał mi się (ninja) przez calutki dzień :(

Deeta 24.11.2007 17:00

Trzeba zaznaczyć,że chcesz poznać przeciwnika i że mądrość jest ważniejsza niż odwaga.

Lilith 24.11.2007 17:04

Cytat:

Napisał Nikita
Ja mam odpowiedzi na niektóre pytania w takiej gazetce od Podróży... Ale czasmi zadaje też inne... Więc ciężko jest odpowiedzieć dobrze... Jak raz źle odpowiedziałam, to nie pokazywał mi się (ninja) przez calutki dzień :(

Nik, ale jak odpowiadałam zgodnie z tą gazetą, to i tak było, że źle :P

RoxyFM 24.11.2007 19:51

Cytat:

Napisał Deeta
Trzeba zaznaczyć,że chcesz poznać przeciwnika i że mądrość jest ważniejsza niż odwaga.

Nieprawda.Trzeba zaznaczyć,że trzeba poznać siebie.
Ten ninja,chce dociec do tego,że najpierw musisz się skupić na sobie,na swoim mieczu i mądrości.On chce tak jakby...powiedzieć,że zanim zacznie się walczyć z kimś,trzeba poznać swoje możliwości.I trzeba się kierować czymś takim w każdym pytaniu.

SylveX 25.11.2007 10:49

U mnie się udało za 1 razem bo zaznaczylem ze odwaga jest ważniejsza od mądrości. To jest tak jak z "kartami szansy zawodowej", tj. każda odpowiedź ma 2 konsekwencje, losowo wybierane.

Dami 25.11.2007 12:13

Cytat:

Napisał RoxyFM
Nieprawda.Trzeba zaznaczyć,że trzeba poznać siebie.
Ten ninja,chce dociec do tego,że najpierw musisz się skupić na sobie,na swoim mieczu i mądrości.On chce tak jakby...powiedzieć,że zanim zacznie się walczyć z kimś,trzeba poznać swoje możliwości.I trzeba się kierować czymś takim w każdym pytaniu.

tu nie ma dobrej i złej odpowiedzi. czasem moze byc "poznac siebie", a później przeciwnika. i tak w każdym pytaniu.

zelkam 25.11.2007 19:32

Czyli to na takiej zasadzie: czasem tak,czasem nie?

Dami 25.11.2007 19:46

wlasnie tak. przynajmniej u mnie tak jest. :D

psychickid 25.11.2007 19:46

Cytat:

Napisał zelkam
Czyli to na takiej zasadzie: czasem tak,czasem nie?

Na to wychodzi. To chyba jest wybierane losowo... :O
EDIT: teraz mnie ktoś wyprzedził :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:31.