![]() |
Odp: Zamrożone Irysy - nakręć videostory - prezentacja prac konkursowych
Zamrożone Irysy w oryginale. Serdecznie zapraszam do czytania i komentowania świetnego fotostory autorstwa Ariedale.
___________________________________ Informacja: Po skończeniu Przypadkowego szczęścia kontynuuje prace z kolejnymi odcinkami Zamrożonych Irysów. ;) Także w tym temacie będziecie mogli je obejrzeć. Zamrożone Irysy odcinek 1 / Obejrzyj na YouTube Pozdrawiam i komentujcie. :) |
Odp: Zamrożone Irysy - videostory, które zwyciężyło w konkursie
Możecie komentować, gratulować itp. :P
|
Gratuluje Désignér!! Naprawdę fajne Videostory.
|
Prawa do piosenek nie mozesz mi zabronic :O bo nie jestes ich autorem.
Ale wracajac do tematu filmik fajny :D dobrze zgrany i muzyka ;) Pasuje. Pogratulować tylko i szkoda, ze ja nie wzielem udzialu w tym konkursie ;p |
Ja także gratuluję Ci wygranej. :)
Filmik oceniałam już w temacie z głosowaniem, moim zdaniem postarałeś się bardzo, żeby wszystko było zgodne z treścią fotostory, ładnie i dokładnie filmik wykonałeś i dobrze dobrałeś muzykę. :) Pozdrawiam |
Podoba mi sie, ale pytanie, czy jest drugi odcinek? I czy to na podstawie innego filmu czy książki, bo znalazłam film o tym samym temacie, tymiu samymi osobami itp!
|
Designer napisał, na podstawie fotostory, u góry jest link do niego. Ten teledysk wygrał w konkursie na sfilmowanie pierwszego odcinka. :P Następnym razem czytaj uważniej, dd.
I ja także oczywiście gratuluję wygranej :):):) |
Uff, dawno tu nie pisałem. ;D Zapomniałem napisać, że nie mogę tego kontynuować, bo straciłem wszystkie zapisy. ;p Ale kogo to tam pewnie obchodzi? :D
|
No jak to kogo?Mnie obchodzi :D ...Rzeczywiście świetna reżyseria :) ...Nie dziwię się ,że akurat Twoje wykonanie wygrało :D ...Pozdrawiam;)
P.S. Szkoda ,że nie będziesz kontynuował... |
zapowiadało sie fajnie, szkoda ale wypadki chodzą po zapisach
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:39. |