![]() |
Mój pierwszy dom na forum. By Rëñáës. [BRAK ZDJĘĆ]
Przedstawiam Wam mój pierwszy dom na forum.
Proszę o wyrozumiałość, iż ten dom nie zawiera dużo rzeczy z internetu. Dodatkowe informacje: Samochód: Ford Focus. Za wszelkie komentarze Serdecznie dziękuję. |
Odp: Mój pierwszy dom na forum. By Rëñáës.
Hmm... Bryła nawet Ok. ( Nie to co moja ;)) Cały parter ok, ale nie spodobam mi się korytarz. Taki cały drewniany. Reszta może być.
9/10 |
Dziękuję Númenessä. W hallu starałem się utrzymać ten kolor.
|
Pierwszy raz chce mi sie pisać, więc się rozpisze. Ale nie będzie to ocena punktowa.
Bryła - klocek, urozmaiceniem jest dach, w którym nie pasuje mi to, że nie ma okien. Rynna kończy się tak nagle, raczej nie chciałabym takiej mieć. Nie ma z niej niczego. Ogród - Część z sadzawką bardziej mi się podoba. Gril, stół i hustawka już mniej. Poprostu nie przepadam za tymi rzeczami w ogródku. Hall - za bardzo jasno, żółto. Gdzieś czytałam, że jezeli ściany są jasne, podłoga lepiej pasuje ciemna. Czy ściana zimna, podłoga ciepła. Nieważne xD To samo salon i cała kuchnia. Łazienka - zimna, lubię, ale kafle są rozmazane. Poza tym, wszystko ok. Pietro: Hall - Aż głowa boli! Lubię tę podłogę i tapetę, ale jako ściany zewnetrzne i podłoge do basenu w modernach xD Sypialnia rodziców. Wszystko oki, oprócz: tapety, okna za szafą ^^, i łóżka. Sypialnia chłopaka. Tapeta mi się nie podoba. Sypialnia dziewczyny... Ojej... różowo mi xDD NIE! Nienawidzę różowego! Nastolatka o różowym pokoju, z różowymi scianami, meblami?? Jakiś inny kolor mógł się pojawić. Ja mam kanapę niebiesko-zółtą, tak samo ściany, ale meble są koloru "buk". Nie daje to tak po oczach. To by było na tyle. Oczywiście, o gustach się nie dyskutuje. @To klocek z zaokrągleniami xD |
Allia-Może dałem mało zdjęć z zewnątrz ale bryła to nie klocek. Ale dziękuję za szczerą ocenkę.
|
Ładny dom. Bryła, trochę zwykła, ale ok :P W srodku troche tam, rzeczy do siebie nie pasują. Ale ogolnie fajnie. 7.5/10
|
Super RENAES,masz wszystkie dodatki napewno :D :D JA MUWIE 10/10 B)
|
Czemu nikt nie komentuje?? Dzięki Haylie
|
Cytat:
|
zadne wielkie cudo... nie podoba mi sie
poprzestawiaj ustawienia w grafice bo zla jakosc... chyba ze ci sie tnie i jeszcze zdjecia przy polscianach... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:40. |