![]() |
Kod seryjny - brak instrukcji do gry :(
Mam problem.
Kilka tygodni temu pożyczyłam koleżance oryginalne The sims 2 (podstawową wersje). Oddała, niestety bez instrukcji. Ja teraz mam zainstalowane simsy, ale co będzie jak będę musiała je instalować jeszcze raz... :/ A koleżanka? Mówi że chyba zgubiła i bardzo przeprasza. :/ Co robić? Jak mogę dotrzeć do kodu seryjnego? |
Odp: Kod seryjny - brak instrukcji do gry :(
Mozesz napisać do EA, zdarzało się, że przysyłali nową grę wraz z nową instrą :D
|
A na jaki adres pisać?
|
Na forum nie rozmawiamy o kodach seryjnych.(?)
|
Wątpię, żeby firma przysłała ci nowy kod. Niech ci koleżanka odkupi grę w takim razie, bo bez kodu nie można zainstalować. To tak, jakby zniszczyła ci płytę. :con: Co ty się martwisz? To nie twój problem, tylko koleżanki. Ja bym jej na twoim miejscu stanowczo powiedział, że 'nie obchodzi mnie, jak to się stało, nr seryjny ma do mnie wrócić'. ;) Wiem, że to jest chamskie, ale niestety to tylko jej wina... :con:
|
Ja bym kazał odkupić, ale jak nie jesteś taka jak ja nie musisz.
|
Cytat:
____________________________________ Rejestrowałaś grę? Jeżeli tak - mogę ci pomóc. |
Cytat:
Cóż zostaje mi tylko kazać odkupić grę, ale znając tę koleżankę prędko gry nie dostane. Ech, :( Kurka no, jakby nie mogli pisać numeru seryjnego na pudełku :angry: Ale i tak dziękuje :* EDIT: Tak się zastanawiam, a nie da się jakoś odzyskać jakoś kodu z zainstalowanej już gry? No bo aktualnie grę mam na kompie. |
Kilka punktów pożyczania The Sims 2
1.Przed pożyczeniem gry.Pożycz tej osobie tańszą grę żeby tą osobę sprawdzić. 2.Pisz kod seryjny na kartce. 3.Pamiętaj żeby dać wszystkie 4 płyty CD lub 1 DVD. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- To się przyda! :D:D:D:D -------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
Hmm... może to niezgodne z regulaminem, ale... po co od razu kazać koleżance kupować grę (bo tania niestety ona nie jest) dla głupiego kodu seryjnego??? Przecież w internecie takich kodów od CHOLERY jest, więc nie rozumiem problemu...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:54. |