TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Free Time: nowości, nowości, nowości! :) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40161)

KrysiekSZ 06.12.2007 20:56

Free Time: nowości, nowości, nowości! :)

Zespół Maxisa i Electronic Arts przygotował dla nas wspaniały prezent na Mikołajki :) Otóż w dniu dzisiejszym w sieci pojawiła się masa przeróżnych materiałów dotyczących najnowszego siódmego dodatku do gry The Sims 2, czyli: Free Time. O grze wiemy już praktycznie wszystko. Mamy fotki, artworki z nowymi obiektami i filmy z gry i co najważniejsze - produkt oficjalnie potwierdziła dziś firma EA! :)

Z samego rana obsypani zostaliśmy 10. świeżutkimi fotkami z gry (patrz: news niżej). W południe w oficjalnym serwisie serii The Sims 2 opublikowano dział specjalny o Free Time - klik - analogicznie gra została w końcu oficjalnie potwierdzona przez EA i spółkę. Następnie oficjalna niemiecka strona serii The Sims 2 opublikowała pierwszy trailer z gry - obejrzeć możecie go bezpośrednio online - tutaj (trailer w wersji niemieckiej). Przyznam, że zwiastun wywarł na mnie bardzo duże wrażenie :) Kolejną nowością jest zbiór 5. oficjalnych artów z gry (patrz: poniżej).

Ostatnią (jak na razie) nowinką o dodatku jest publikacja oferty kupna gry z bonusem, którą wystawił serwis: GameStop. Przy zakupie tejże gry w ów sklepie, jako dodatkowy bonus otrzymamy komplet "Get Fit Kit" - ofertę znajdziecie tu. Drugą ofertę wystawił także sklep firmy EA - EA Store. Przy "zakupie" dodatku w owym sklepie, jako dodatek otrzymamy plakat naścienny - klik!

Za powyższe nowinki dziękuję kolegom z serwisu: The Sims 2 South Africa. Na chwilę obecną to tyle informacji na temat Free Time :) Zapraszamy także do naszego działu o tej grze - klik! Korzystając z okazji, wszystkim naszym użytkownikom, tym starszym i tym młodszym, złożyć chcielibyśmy najserdeczniejsze życzenia z okazji dnia Św. Mikołaja :) Szczęścia, miłości, zdrowia i aby wszystkie Wasze marzenia zawsze się spełniały :) Tego Wam życzymy moi Drodzy! :)

Pozdrawiamy - Zespół The Sims Polska.

Newsa dodała P_aula.

Samantha 07.12.2007 09:01

Odp: Free Time: nowości, nowości, nowości! :)

Zapowiada sie wspaniale!!! Tyle nowości w jednym dodatku!! Myślę, że to będzie najlepszy dodatek do The Sims 2!!!

mario 07.12.2007 14:39

Cytat:

Myślę, że to będzie najlepszy dodatek do The Sims 2!!!
Każdy zawsze tak mówi przed wydaniem jakiegokolwiek nowego dodatku do TS2. ;) A ja wcale nie uważam, że to będzie najlepszy dodatek. Uważam, że nie dorówna Własnemu biznesowi. :)

IgaAnne 07.12.2007 15:08

Nie podobają mi się te art-y. A do dodatku jestem uprzedzona.

Eámanë 07.12.2007 15:23

Cytat:

Napisał KrysiekSZ
obsypani zostaliśmy 10. świeżutkimi fotkami

Cytat:

Napisał KrysiekSZ
zbiór 5. oficjalnych artów z gry (patrz: poniżej).

Może się czepiam, ale w tym przypadku nie powinno być kropki po liczebniku. Bo czyta się to teraz jak "obsypani zostaliśmy dziesiątymi świeżutkimi fotkami" i "zbiór piątych oficjalnych artów".

Cytat:

Napisał KrysiekSZ
Przy zakupie tejże gry w ów sklepie

Owym, owym, owym!! Wyraz "ów" się odmienia, ile razy mam powtarzać?

Cytat:

Napisał KrysiekSZ
Przy "zakupie" dodatku w owym sklepie

A tutaj o dziwo dobrze napisane :>

Ale i tak muszę pochwalić P_aulę, bo znacznie poprawiła się u niej interpunkcja :) Jeszcze tylko parę szczegółów trzeba dopracować, żeby newsy wyglądały perfekcyjnie, jak przystało na stronę aspirującą do miana oficjalnej ;)

Rocket 07.12.2007 16:32

Cytat:

Napisał Eámanë
Owym, owym, owym!! Wyraz "ów" się odmienia, ile razy mam powtarzać?

też o tym kiedyś pisałam i nawet tabelkę zrobiłam:

http://tinypic.pl/out.php/i37285_w.JPG

http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=116

Rëñáës 07.12.2007 17:57

Myślę, że to będzie świetny dodatek. Mam nadzieję, że będą kariery takie jak: Mechanik, baletnica itp.

KrysiekSZ 07.12.2007 18:53

Cytat:

Napisał Eámanë
Może się czepiam...

noo, jak zwykle... xP B)

Cytat:

Napisał Rëñáës
Myślę, że to będzie świetny dodatek. Mam nadzieję, że będą kariery takie jak: Mechanik, baletnica itp.

moim najskrytszym marzeniem jest żeby w ts2 był zawód baletnica :)

nie no tak na serio to fajnie się gra zapowiada ;)

Rocket 07.12.2007 19:35

Cytat:

Napisał KrysiekSZ
noo, jak zwykle... xP B)

no to ja też się czepiam, ale imo na stronie która ma takie aspiracje jakie ma nie powinno być błędów, a na pewno nie w odmianie wyrazów i interpunkcji.

KrysiekSZ 08.12.2007 08:55

Cytat:

Napisał Rocket
no to ja też się czepiam...

no to sie czepiaj, co mnie to obchodzi... :con:

jak ci się coś nie podoba to możesz napisać P_auli na pw o tym i więcej luzu bo jakoś tak jak czytam posty niektórych z was niekoniecznie w tym temacie (sorry że to piszę ale to znów prawda) to czasem nie chce mi się wchodzić potem na to forum mimo że należy do najlepszej polskiej strony o simach... to tak na marginesie :|

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:32.