TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Dom (Black Red White) [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40216)

Origáme 08.12.2007 20:17

Dom (Black Red White) [BRAK ZDJĘĆ]

Witajcie może ten dom ma swój klimacik waszym zdaniem jest to dom dla małżeństwa z pieskiem,mam nadzieje że się podoba?

Rzutu z góry nie mam, ale robiłam zdjęcie ale się zgubiło i nie ma :P,wiem że dom klockowaty ale starałam się robić modern
Pozdr. :)

Definition 08.12.2007 20:27

Odp: Dom (Black Red White)

Ładny, podoba mi się nawet, ale zdjęcia nie wiem czemu - wydają mi się ciemne. No i nie sztuką jest pościągać dodatki z internetu i coś zbudować :con: Ale podoba mi się ;P

Pamela 08.12.2007 20:36

Bryła mi się nie podoba. Sorry.
Wnętrze takie mało przytulne, ale ładne.
Podobają mi się kolory ^^
Łaznieka troszkę za pusta. Zrób też jakiś ogród.
Moja ocena : 8/10
Pozdrawiam.

P.S. Mogłabyś podac link do tego łóżka? ;p

Elros 08.12.2007 21:44

Bryła,jak bym swój domek widział tylko ten dach nie pasuje i inny kolor bym zrobił
Salon-fajny :D
Łazienka-Ujdzie
Sypialnia-Super !!!
Ogólnie 9.5/10

Origáme 08.12.2007 22:54

Cytat:

Napisał Pamela
P.S. Mogłabyś podac link do tego łóżka? ;p

Link Jest Z Raon Sims Ale Jest Pay
Pozdr. :)

Wisienka 09.12.2007 06:59

Fajny domek, najbardziej podoba mi sie sypialnia
9/10;*

Sheep-y 09.12.2007 08:12

Nie lubię modernów są za zimne i za surowe. Jak juz ktoś powiedzia nie sztuką jest ściągnąć meble z internetu i poustawiać je. Meble owszem - są ciekwe i inne . Nie przypominam sobie żebym widziała je w jakimś innym domku na forum. Podoba mi się podłoga w łazience (sama nie wiem czemu) :). Mam tylko jedno "ale" - z umywalki nie można korzystać. Szkoda, że nie dałaś domu w rzutach . Na tych zdięciach nie widać go w całości. Szkoda , że nie ma ogrodu.
5/10
Jest to tylko moje zdanie. Ważne, że domek ci się podoba :):)

Natuśka____ 09.12.2007 08:59

Nie bardzo mi się spodobał , jest jakiś dziwny i mało przytulny. Tylko w dwóch pomieszeniach jest czerwony. (kolor ciepły)
Niby są te obrazy , ale nadal mi jest pusto.
7/10

Angie96 09.12.2007 09:54

No wiec tak...
Bryła: Hmm... taka jakaś... płaska? Dziwny daje ten efekt płaskiego, zielonego dachu. A bryła mi sie za bardzo nie podoba. 6/10
Salon: 1 zdjęcie... no i marnie. Kanapa, telewizor i marny obraz nie czynia salonem. Przydały by się jakieś żywe kolory, kwiaty... 4/10
Kuchnia:Tu chyba najgorzej. Czy ty masz mur w kuchni? Raczej nie. Lepiej by wyglądają kafelki albo okładzina. Żadnego kwiatka w kuchni, ale ozdoby. A i takie pytanie - gdzie oni jedzą? Na podłodze? 2/10
Łazienka:Że tak powiem "na odwal ty sie" robiona. Łazienka, umywalka, lustro i toaleta. A gdzie jakiś kwiatek, obraz, może jakieś pierdoły na półkach..1/10 za to że przynajmniej jest...
Sypialnia: i to chyba najlepsza część domu. Tyle że nie ma tu znowu żadnych kwiatów i obrazów. I co najważniejsze - nie m aszafy. Gdzie simowie trzymają ubrania? 6,5/10
Ogród:Praktycznie jest tylko jeziorko i dwa drzewka. Nie mam za bardzo co oceniać, ale ważne,ze przynajmniej jest coś ;] 6/10
Ogólnie: Żadnych kwiatów, mało obrazów i innych pierdół. DOm jest zimny i pusty...

25,5/60

Słabiutko... mogło być lepiej. Nastepnym razem sie przyłóż ; ] Napewno będzie lepiej.

Origáme 09.12.2007 11:25

Cytat:

Napisał Sheep-y
Szkoda , że nie ma ogrodu.

Ogród jest ale tylko że napewno się nie podoba ale tylko taki jest mój styl
Pozdr.:)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:14.