![]() |
Folder downloads
Chciałabym sie spytać czy po usunięciu całej zawartości z folderu Downloads bede miała problemy z grą?Jesli istniał juz taki temato to przepraszam
|
Odp: Folder downloads
Nic się niestanie tylko przedmioty, włosy itp. znikna lub zemienią sie na inne np. ja miałam fryzurke usunełam ją i zmieniła mi sie na rudą, Matixową :)
|
Nie będzie problemów z grą , lecz dodatki, które tam miałaś nie będą Ci działać. ;) Właśnie, Twoje dodatki (np. fryzura, którą ma na sobie simka) zostaną zastąpione przez te maxisiwe. :)
EDIT: Ktoś mnie wyprzedził :) |
Dzieki, przez niektóre dodatki z netu ( nie wiem które:( ) zaczela i się psuć gra i myślałam że bede musiała wszystko odinstalować bo troche tymi dodatkami sobie grę ubarwiłam ^^
|
Jeśli nie chcesz usuwać wszystkich dodatków, a tylko te wadliwe ściągnij sobie SimPe (nie posiadam, ale wiem, że nieraz bardzo pomaga) lub Download Organiser. Przy pomocy tego ostatniego możesz sobie posegregować wszystkie ściągnięte rzeczy oraz usunąć zbędne/duplikaty/szkodliwe (parę wykryło mi jako niebezpieczne, więc je usunęłam).
|
Jak usuniesz dodatki z folderu downloads będą błędy w tych domkach w których one były (będzie wyświetlać się, że działanie aplikacji musi być zakończone czy coś takiego, przynajmniej u mnie tak było).
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:00. |