![]() |
Aleja Simowa 9 [BRAK ZDJĘĆ]
Właśnie miałam wenę, jeśli można to tak nazwac i zbudowałam domek. Oceniajcie ;]
|
Odp: Aleja Simowa 9
Salon ciemny, ale reszta wspaniała! 10/10!
------------------------------------------------------- Wypadło mi już 100 postów! ------------------------------------------------------- |
nie nie nieee....
|
Bryłą dość dziwna, taka szara, wolno stojąca bez ogrodu, ogrodzenia.
Łazienka, wydaje mi się, że wygląda jakby była zaniedbana + brak lustra. Duży pokój chyba wcale taki duży nie jest :P Ani wsalonie alni w dużym pokoju nie widze tv. Ze wszystkich pomieszczeń najbardziej podoba mi się salon. Ogólnie wydaje mi się, że masz tendencje do meblowania danego pomieszczenia na jedną ścianę. W każdym pomieszczeniu tak jest u Ciebie. Kuchnia o'wiele lepiej by się prezentowała, gdyby stół nie przylegał do ściany a okna nie porostawiane co jedną kratkę. Meble też fajnie było by porozrzucać po kuchni - to samo tyczy się reszty pomieszczeń. |
Niestety nie dałaś rzutów. Ale i bez nich widać, że domek jest trochę pusty. w dużym pokoju jest sama kanapa i stolik? No bez przesady. MOŻE MI KTOŚ WYJAŚNIĆ NA CZYM PPOLEGA RÓŻNICA MIĘDZY DUŻYM POKOJEM A SALONEM? (ogólnie a nie tylko w tym domku)
Bryła jest dziwna - nie podoba mi się. Na zewnątrz ie ma nawet kwiatka. W domu nie widzę: telewizora(ani nawet radia), biblioteczki. Przedpokój zupelnie nie trafiony. 6/10 |
Z tych zdjęć praktycznie mało można zobaczyć. Wstawiasz tylko jedno zdjęcie z każdego pomieszczenia. Zobacz jak robią to inni.
W kuchni różne szafki, w łazience brak lustra, nie ma tv, łazienka ciemna, brak ogrodu... |
Nie za ciekawie :P,ze zdjęc mało widać a wnętrza srednia a bryla a'la modern troche nie wyszla ale nie jest zle 6/10
|
hmm... dzięki za komentarze. nastepnym razem postaram się zbudować lepszy domek :)
A TV jest tylko nie zrobiłam zdjęcia . Pzdr. szyszka105 ;] |
Dom z zewnątrz nie jest piękny ..
A salonik mi się podoba bo akurat kocham czarny i biały kolor :) A za dom - 10/10 |
Barak. Albo więzienie. Jedna z tych dwóch opcji, bo domek rodzinny to to nie jest. ;] Wielki, pusty, bez klimatu - ojojoj. I nie bardzo rozumiem, dlaczego to drzewko ambrozyjne jest za płotkiem - jak simowie będą je opryskiwać i zbierać owoce...? Łazienka jest straszna. Może miała być glamour, nie wiem. Wyszła... Dziwna. Salon cholernie mi coś przypomina. Po prostu chyba gdzieś już widziałam bardzo podobnie urządzony. Sypialnia to porażka. Te zasłonki mnie dobijają. W ogóle to wszystko w połączeniu wyszło jak na jakiejś wiosce albo u babci Stefci. Pokój dziecka jest zdecydowanie za ciemny. I.. Po co ci salon, skoro już jeden jest? A może to ja czegoś nie rozumiem?
Ogólnie - 1/10. Już mówiłam. To barak, nie dom. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:22. |