![]() |
Las :P [BRAK ZDJĘĆ]
No więc chciałam zbudować coś fajnego w sims 2. Tak myślałam myślałam i wymyśliłam że mogłabym zrobić las. Oceniajcie, i mówcie co poprawić:
To Leśniczy, pan Henryk Gawęda: Pzdr. szyszka105 :P |
Odp: Las :P
hmmmm szczerze to pomysl spoko, ale wykonanie okropne... nie chce byc niemila...ale kazdy glupi potrafi powstawiac drzewka i zrobic jeziorko....jesli chcesz wiedziec co masz zmienic, to najlepiej wszystko.....posciagaj jakies realne pokrycia terenu, zrob wieksza, bardziej przytulna lesniczowke, dorob mostek i bedzie git :P
to co napisałam jest stanowczo za miłe :P:P:P:P:P |
dzięki że jestes szczera ;] Ps. co do ściągania dodatków to nie mogę, bo... tata mi nie pozwala. Ma powód bo kiedys niechcący ściągnęłam 13 wirusów naraz pomimo ze mialam antywirusa
|
to zrób sama :P jest gdzies poradnik jak robic wlasne pokrycia, ja tez keidys zrobilam troche badziewiaste ale zawsze lepsze niz te maxisowskie :P
|
Przywróciłem poprawny temat. Tamten czwarty, (xD) błędny, z powtarzającymi się zdjęciami usunąłem. ;) |
Las jest super, tylko wnętrze mi się nie podoba. Ten telewizor jest za nowoczesny
|
Cytat:
13 wirusów to dla mnie pikuś :P Wiesz ... ja niechcący :shy: jakimś cudem ( ja aniołeczek no nie ??? :shy: ) ściągnęłam 3500 wirusów na kompa :D rok temu :D w tym roku 2500:P ;P A lasek fajny ale mogłabyś się ciut więcej postarać :) 8/10 :) |
Za pusto i za ciemno w domku.
3/10 |
Dziwny jakiś ten dom 4/10
Cytat:
|
Rëñáës i wojowniksmierdzi! Mnie się wydaje, że o to chodzi w tej chatce. Tematyka leśniczówki zachowana, troche tam pewnie nudno, ale jak dasz tam ewentualnie jakieś jeszcze roślinki, może dywanik przy wejściu czy jakoś to powiększyć i dać kanapę czy coś w tym stylu. Ogólnie wrażenie odpowiednie, a że ze względu na bezpieczeństwo nic nie ściągasz i jednak sobie radzisz to daję ci 7,5/10 jest bardzo dobrze :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:09. |