![]() |
DVD a CD
Mam pewien problem. Mam the sims 2 na płycie DVD, a ostatnio pożyczyłam od koleżanki Sims 2 zwierzaki, No i gdy chce instalowac to wyskakuje ze wczesniejsza wersja the sims 2 jest innego formatu niz ta , ktora chce zinstalowac, i moga sie usunac zapisane rzeczy.Klikam ok instaluje i chce aktualizowac prosi o plyte the sims 2. Wkłądam i najpierw jakby jej nie czytało bo cly czas chce plyte pomimo z ejest wlozona a potem wystepuje blad w aktualizacji . I gra sie odinstalowuje. Czy to ma zwiazek z tym ze the sims 2 jest na DVD? Z góry dziekuje za pomoc.... :gu:
|
Odp: DVD a CD
Cytat:
|
Przy aktualizacji z płyty DVD mogą występowac takie błędy.Miałam tak samo.nie martw się,zainstaluj najpierw podstawe, później śiągnij patcha,zainstaluj go,a później dopiero instaluj zwierzaki.
link do patcha http://thesims2.ea.com/update/getpat...&languageCode= |
Cytat:
|
To dziwne - ja też mam podstawę DVD, a dodatki są przecież CD i wszystko mi zawsze szło dobrze. A nie instalowałam żadnych łatek, czy patchów...
|
Dzięki . Spróbuję z tym patchem. Miejsca mam duzo :)
|
Cytat:
Do Journey: doskonale znam ten komunikat, moja friend miała pirata podstawę, a dodatek org. I to właśnie wyskoczyło ;) Pierwszy raz słyszę, by CD "nie lubiło" DVD :O Szczęście, że ja nie miałam problemów xD |
Wielgachne dzieki za pomoc :) Udało się ! Odinstalowałam podstawe i zainstalowałam ponownie i zadziałało :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:29. |