![]() |
Półka na zbiory
:gu: Witam. Zakupiłam sobie w Simsach pókdę na zbiory i nie wiem co teraz. Tam pisze że jeśli użyje się odpowiedniej kombinacji pamiątek to dostanie się "coś specjalnego". Czy ktoś to już przerabiał? Kombinowałam, układałam, męczyłam się i jak widać z marnym skutkiem. :/ jak to trzeba poukładać wogóle? :con:
|
Odp: Półka na zbiory
Gdzieś czytałam, że należy ułożyć 5 muszelek - zwiększa to zew natury. Jest też kombinacja 5 kolorowych szkiełek (też zew), a także 5 pamiatek górskich - sim szybciej zdobywa przyjaźń! :)
|
Kurcze albo ja jestem lewa albo co :/ ułożyłam 5 szkiełek na tej półce i nic się nie dzieje :| nawet rozgwiazdy jakieś ułożyłam i też bez efektów... echh już nie wiem co to ma być ;(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No to mam takie coś... kurde to tylko wtedy jak koło półki przechodzi? :/aaa ja myślałam że coś dostanę fajnego... bleh :/
|
Wszystkie te rady co są tutaj napisane jakoś u mnie w grze nie działają.
To jakieś plotki. Ogólnie przyłączam się do prośby. Proszę ślicznie o zdradzenie mi tajemnicy owej półki. Rebeka tyle rzeczy tam stawiała i w różnych kombinacjach, że ja wymiękłam już. Pomocy :gu: edit. to jest pilne |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:06. |