TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Dom "Misscelauns" by cherry_paradise. [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40400)

cherry_paradise 16.12.2007 20:40

Dom "Misscelauns" by cherry_paradise. [BRAK ZDJĘĆ]

Odważyłem się i... zbudowałem dom. Pierwszy na forum. Dom jest w czekoladowych kolorach. W stylu modern. Mały, przytulny, o ciepłej kolorystyce napewno przypadnie twoim simom do gustu. Przeznaczony jest dla jednej osoby. Parcela kosztuje 40 936 simoleonów.

Potrzebne dodatki: :ts2: :ep4:

Dom dedykuję Domci.

Niektóre tapety wykonała Allia.

Natuśka____ 16.12.2007 20:49

Odp: Dom "Misscelauns" by cherry_paradise.

No więc ; ]
Domek podoba mi się ale :
-W ogordzie przydałaby się jeszcze jakaś fontanna ;d
-No i nie przypadła mi do gustu kuchnia - beżowy , czekoladowy i nagle jaskrawa czerwień ;./

Ogólnie domek jest ładny , chyba go pobiorę ^^

Komurka 16.12.2007 20:55

Bryła raczej nie przypomina modern :P Środek domu prezentuje się o wiele lepiej, podoba mi się bardzo kolorystyka każdego pomieszczenia. Kuchnia jest świetna. Jedynie co mnie drażni to te dwa kominki wyglądają one jak filary. \jeden w zupełności by wystarczył.
Jak na pierwszą pracę na forum to podziwiam wyczucie smaku kolorystyki, ponieważ jest genialna!

kingulek 17.12.2007 08:47

Mnie również sie podoba, naprawdę śliiiiiiiiiiiiiiiiczny i nie mogę sie powstrzymać od pytania: dasz do ściągnięcia?:) No i czy masz jakieś dodatki do the sims 2

carrot 17.12.2007 10:26

Naprawdę niezły, jak na pierwszy domek na forum :D ! Pozdrawiam :*

Origáme 17.12.2007 10:35

Nie Obraź sie ale nie podoba mi sie zabardzo :con: a mam pytanie skąd masz ten samochód (Smart) i meble w łazience? :shy:
Pozdr. :)

Sheep-y 17.12.2007 13:29

Mi się podobają filary z kominków :) często robię tak w moich domach:)
Bryła i ogród jakoś mnie nie przyciągnęły. Zakochałam się w czerwonych meblach w kuchni. Skąd je masz ? Podoba mi się też fotele w salonie. Natomiast sypialnia nie przypadła mi do gustu. Odpycha mnie też ta pusta przestrzeń widoczna na rzucie. 7/10

cherry_paradise 17.12.2007 14:14

Cytat:

Napisał kingulek
Mnie również sie podoba, naprawdę śliiiiiiiiiiiiiiiiczny i nie mogę sie powstrzymać od pytania: dasz do ściągnięcia?:) No i czy masz jakieś dodatki do the sims 2

Przecież jest link o_O

Sheep-y - z Raonjeny.

ulmille 17.12.2007 14:16

Usuń link do domu, bo nie można rozprowadzać dodatków, no chyba że masz pozwolenia (w co szczerze wątpię, bo większość stron takowych nie daje)

Greenlyme 17.12.2007 15:15

Bardzo ładny dom.Nie jest wcale surowy, tylko ciepły i przytulny.Tak jak lubię!Nie pasuje mi kilka rzeczy, w tym czerwona kuchnia. 9/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:21.