![]() |
Jak "odgniewać simów"
Siemanko mam problem: Otóż moi simowie pokłócili się konkretnie to sim zdradził simówkę, i nie wiuem jak ich odgniewać. Oboje są na czerwonym polu w swoich kontaktach u simki jest troche mniej ale nie wiem jak to zlikwidować w ogóle bo od pewnego czasu w ogóle nie idzie :( moze to dlaTEGO ZE używałem kodów żeby wzróśł ich poziom kontaktów :) Please pomocy!!!! Kontakty są na 100 % ale nie chcą się pogodzić tylko jest ten płomyczek jak o sobie myślą :(
|
Odp: Jak "odgniewać simów"
Niech dużo ze sobą rozmawiają (ale żadnych pochopnych zachowań, na przykład całowania), albo niech jeden z simów na kilka dni się wyprowadzi, wtedy wskaźnik "wściekłości" będzie szybciej spadał i kontakty będą się polepszać (np. z -30 na 0)
|
Gniew zniknie po jakimś czasie - jak w życiu prawdziwym ;)
|
A czy jest na to jakiś kod? Bo zależy mi na czasie a nie chce wyprowadzać simów z domu... najgorsze to jest to ze kontakty mają 100 i 100, tylko swoje obrazki na czerwonym polu :) już nie do końca ale bardzo wolno to mija. Bardzo proszę mam nadzieję że ktoś mnie wysłucha i wie jak rozwiązać mój problem... LITOŚCI SIMKA JEST W CIĄŻY!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:23. |