![]() |
Al. Różana 11 [czysty/clean] [BRAK ZDJĘĆ]
[B]
Al. Różana 11 To właśnie na Różanej 11 stoi mały, uroczy dom. Otoczony niewielkim ogródkiem i zielenią. Zadaszony taras to idealne miejsce na letni wypoczynek z przyjaciółmi, natomiast w chłodny zimowy dzień przyjemnie będzie schować się w przytulnym wnętrzu tej skromnej chatki... Wielkość 2x2/Size 2x2 Koszt 51 320$/Cost 51 320$ Testowany: Nie/Tested: No Spis pomieszczeń: salonik, kuchnia, łazienka, sypialnia, korytarz/ Rooms: livingroom, kitchen, bathroom, bedroom, corridor Wymagania: TS2, TS2 ZW, TS2 4PR Czysty/Clean |
Odp: Al. Różana 11 [czysty/clean]
Bryła i ogród:
Zauważyłem, że wszystkie domy, które zaprezentowałeś do tej pory na forum mają jedną wspólną cechę - ubogie ogródki. Nie inaczej jest i tutaj i zaliczam to jako minus, bo odpowiednia oprawa mogłaby znacznie zwiększyć atrakcyjność domu z zewnątrz. Żółty tynk wygląda monotonnie. Bardzo podoba mi się za to pomysłowy ganeczek z frontu i boku domu i te ceglane filary/kolumny. 5/10 Wnętrze: Jak na maxisowe tylko dodatki - ujdzie. Drażni mnie tylko czerwony dywan w gwiazdki (w sam raz do pokoju dziecinnego) - zwłaszcza w salonie, gdzie na ścianach położyłeś tapetę z listkami) pomieszanie stylistyczne lamp (np. w sypialni: lampa w kształcie hawajskiej tancerki i obok na ścianie metalowy kinkiet, czy w saloniku: nowoczesna stojąca lampa i lampka biurkowa w zupełnie innym klimacie) oraz brak zasłonek/firanek co mogłoby dodać przytulności wnętrzom. Pomieszczenia mają za to ciekawy układ, chociaż stylistycznie panuje w nich rozgardiasz. "Aluette", czy "Dom słoneczny" wyszły Ci moim zdaniem dużo lepiej. 5/10 Razem 5/10. |
Bryła prosta, nic szczególnego - jednak ta prostota mi się podoba.
Bardzo podoba mi się na tarasie ta pół ściana i leżące na niej kwiaty - świetny pomysł. W środku dom, rzeczywiście jest bardzo ciepły, spokojny, można odnieść wrażenie jakby czas zatrzymał się. Podoba mi się ta schludność. |
Bardzo lubię parterowe domki bo piętrowe mi nie wychodzą;)), bryła mi się podoba. W środku rażą mnie czerwone dywany. Jak na domek clean w dodatku tylko z dwoma dodatkami, nie jest źle 7/10
|
Dzięki za oceny, wszystkie :P Wiem, że ten domek (jak i Tulipan) nie są żadnymi cudami architektury. Ale ja naprawdę lubie małe, skromne domki, z niewielkimi ogródkami ;) Widzę, że rażą Was dywany, heh. Ja je lubię, a nie mam tego czerwonego z NŻ to stosuję ten. Dużo rzeczy nie pasuje do siebie jak ktoś zauważył, ale czy naprawdę w takich domkach powinien panować taki porządek, jak dla mnie nie, zwłaszcza gdy ma się maxisowe rzeczy tylko i dwa dodatki. No nie będę się usprawiesliwiał, jakaś garsta na pewno polubi te małe, maxisowe domki, inni nie koniecznie, ale dzięki za wszystkie ocenki :)
|
Bardzo przyjemny domek i taki cieplutki. I bardzo przypomina domek mojej babci(chodzi o bryłę).
Wnętrza fajne, tylko ten dywan w gwiazdki nie pasuje. |
Taki sobie Pozdr.:) |
Domek bardzo ładny.
Nie wiedziałam, że z mebli Maxisa można zrobić taki ładny dom. 8/10 1 za ogórdek. 1 za lekko pomieszne style. |
Tem domek ci się udał 9.5/10 Rób takich więcej. (bez dodatków)
|
Ja ten dywan uważam za dziecinny .
Bryła nawet . Pomieszanie styli . Ale ogólnie ładnie . 6.5/10 Duży minus za ten dywan .. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:11. |