![]() |
Bardzo prosze o przeczytanie
Witajcie uczestnicy
Nie_mam tyle kieszonkowych na kupienie sims 2 podróże . Słyszałam od innych że w zwykłych simsach też da się robić HOTEL. Ale jak jak już zrobię to nie_da się wynająć ani spać. Czy są na to jakieś kody bardzo proszę o pomoc. Nie_pal papierosów Bo będzie Niedobrze i zile. |
Odp: Bardzo prosze o przeczytanie
Cytat:
Nie masz polskich znaków na komputerze?Hm... Trudne pytanie xD Jest taki kod. Ale dla tych co mają The Sims 2 Podróże. Czyli, można zrobić hotel ale nie da się wynająć i nie da się spać. Pozbieraj kilka miesięcy. |
O ile wiem, to nie ma takich kodów. Jest hack na spanie na parcelach publicznych, ale nie wiem, czy o to ci dokładnie chodzi. A do dysortografii zalicza się 'e' zamiast 'ę' albo brak przecinków? To tak btw. :P
|
Widziałam gdzieś taki kod, ale tylko do podróży. Jest on w instrukcji.
|
Désignér
Słuchaj morze być hack A ja mam nietypową dyzortografie Od dziecka mam z tym problemy. Dobra jak znasz ten hacj to Oczywwiśće morzesz podać. |
MARTACZ!!! na forum nie rozmawiamy o piratach, grach ściąganych z netu i Deamonie. przeczytaj regulamin i uważaj, bo za tego typu pomoc zamiast podzięki możesz dostać bana.
i jeszcze jedno: piszcie albo na temat albo wcale. |
Możesz sobie zrobić hotel i jak coś to kazać simom żeby np płożyli spac do łóżka ,a jak masz WB to możesz zrobić płatne przed drzwiami dać kasownik[czy co to tam jest]
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:58. |