TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   BWB home [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40820)

Ancalimë 08.01.2008 19:19

BWB home [BRAK ZDJĘĆ]

BWB home (Black White Brown home) to mój pierwszy domek i druga parcela. Może nie wszystko jest w nim idealne, ale powiem, że w sumie jestem z niego zadowolona. Jest on przeznaczony dla 2 małżeństw z dziećmi. Nie załączyłam zdjęcia drugiego pokoju dziecinnego, ponieważ jest on bardzo podobny do tego pierwszego. Wybudowałam go tylko ze względów praktycznych ;).
Zamieszkują tą posiadłość muzycy, więc nie dziwcie się czemu w domu jest tak dużo instrumentów.
No to koniec gadulenia =). Zapraszam do oglądania i komentowania.

Dziękuję za obejrzenie. Proszę o ocenki. Również te surowe. =)

Rëñáës 08.01.2008 19:24

Odp: BWB home

Za ciemno. Więcej okien by się przydało.
Nie widzę za dużo dodatków z internetu.
Nie dam Ci za to
- , ale nie dam też+.
8/10
Ładny.

Sheep-y 08.01.2008 19:31

A mi się nie podoba. Za zimno, za ciemno, za nudno i monotonnie. Nie mój stul, nmie mój kilimat itp. , itd. :) ale duuuży plus za małą ilość dfodatków z netu. I no niestety nietktóre zdięcia mi się nie wyświetlają.

Edit: Możesz mi wyjaśnić dlaczego jest tylko jedno zdięcie na jedno pomiesczenie(sypialnie) ? widząc tylko łóżko trochę trudno ocenić domek. Rób po kilka zdięć w każdym pomieszczeniu, i przedstawiaj dom na rzutach.

Origáme 08.01.2008 19:34

Nie Jest Zły :shifty:
Pozdr. :)

Komurka 08.01.2008 20:42

Bryła jest totalna porażką, przypomina mi statek.
W środku wcale nie jest lepiej. Tak jak już napisali użytkownicy powyżej jest za ciemno za nudno. Zdjęcia za małe, muszę się w nie wpatrywać. Dwa kominki w jednym pomieszczeniu niezbyt dobry pomysł, basen przedzielony na dwie części - katastrofa tam wogóle da się pływać ?
nie podoba mi się, i te podpisy na zdjęciach - ugh ale to mnie drażni!

Hejlok 08.01.2008 22:27

Bryła według mnie jest taka klocowata, wewnątrz tak w sumie średnio. W kuchni jest za pusto. W calym domu jest tak jakos nieprzytulnie. Srednio mi sie podoba. Daję 5/10

satander 09.01.2008 11:29

Domek niebrzydki, ale malo przytulny i nie pasuje mi kilka rzeczy: niebieska lampa w salonie, ktora odstaje od reszty i automaty do gry, ktore kompletnie nie pasuja do salonu. Na zewnatrz tez kanciasto i nieprzytulnie. 6/10

jaguska368 10.01.2008 14:27

Taki sobie... Meble nie zbyt dopasowane... Mieszasz dodatki z internetu z dodatkami maxisowskimi

Sheep-y 10.01.2008 14:34

Cytat:

Napisał jaguska368
Mieszasz dodatki z internetu z dodatkami maxisowskimi

Sory, że poza tematem ale: czy to źle?

jaguska368 10.01.2008 14:46

Tak, to źle. Według mnie to brzydko wygląda. Jeśli Tobie się podoba to szacuneczek.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:42.