![]() |
Nie mam Miłowa ! :(
włączyłam dzisiaj sims2 ...i nie mialam milowa ! co sie z nim stalo ?! mialam tam wszystkie rodzinki ! :(( co mam robic ? :((:((( jestesm pewna ze go nie usunelam ani nic ... :( jestem zalamana ! :D
|
Odp: Nie mam Miłowa ! :(
Ściągałaś jakieś dodatki z internetu? Może są one błędne.
|
Na bank wina dodatków lub jakiegoś hacka.
Kokosz kiedyś jak sobie kupił Cztery Pory Roku to mi pisał, że też nie ma Miłowa. A ja miałam ;) |
Jeżeli używałaś boolpropa,to jest on winny.
|
Cytat:
|
Mi też się kiedyś takie coś zdarzyło tylko że z Dziwnowem ale nie miałam z neta rzeczy. Ale jest OK bo to przeszłość. A obecnie nie mam Kwitnących Wzgórz i Werony. Może masz jakiś błąd w instalacji czy coś. A z tym boolpropem to niewiem jak to zrbić wiec nie powiem :con: przykro mi !
|
Mnie zdarzyło się tak właśnie po instalacji CPR. Okazało się, że maxisowych okolic nie było, ponieważ folder z okolicami zainstalował się z jakąś literówką (swoją drogą do tej pory zastanawiam się jak to możliwe??)... Kiedy poprawiłam nazwę folderu, otoczenia wróciły :)
|
mi kiedyś dwa razy z rzędu wywaliło weronę. tzn odinstalowałam, zainstalowałam z powrotem, włączyłam i werona była. potem następnym razem włączyłam i nie ma ;o
|
A ja od początku nie mam żadnego otoczenia.
|
ja też nie miałam żadnego otoczenia i nawet tworzyć nie mogłam xD ale odinstalowałam i zainstalowałam i było wszystko ok o_O
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:56. |