![]() |
Potrzebuję rady w sprawie dodatków.
Gra strasznie mi się zacina gdy mam dodatki, a mam ich sporo. Czy mam je skasować i grać spokojnie? Bo osobiście zależy mi na grze a nie na dodatkach ale troche czasu sie zmarnuje na szukanie i ściąganie.. Obniżyłam wszystkie opcje graficzne do najniższego ale dalej to samo..
|
Odp: Potrzebuję rady w sprawie dodatków.
Jak chcesz to pokasuj,a zapytam jeszcze :ile masz pamięci ram?
|
Jeżeli Ci na nich zależy, to skopiuj sobie Downloads np. na D. Potem gdy dokupisz sobie części do komputera Downloads wystarczy wkleić z powrotem ^^
|
ooo to dobry pomysł ;)A co do pytania simziaba094 to nie wiem gdzie sie to sprawdza ;p
|
Palemka, klikasz prawym przyciskiem myszy na ikonkę "mój komputer" i wybierasz "właściwości".
Tam jest napisane. |
256 MB ram, mało wiem, ale mój brat stwierdził, że tyle mi wystarczy.. xD Ja osobiście wolałabym więcej dokupić, ale nie orientuję się w cenach. Ktoś może mi powiedzieć na ile szacuje się określoną ilość MB ram?
|
zalezy od rodzaju gniazda na plycie glownej :)
|
Ok. 90 zł.
|
a ja mam pytanko. Mianowicie czy będzie różnica jak zainstaluje simsy na dysku c czy d? Bo ja nie czaje xD To są takie same dwa dyski? I malutkie pytanko nie na temat - czy przez resetowanie moze się komputer zepsuć?
|
Możesz mieć jeden dysk podzielony na dwa; D i C (tak jest w moim przypadku) lub więcej. Zazwyczaj na D jest więcej miejsca xD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:42. |