![]() |
Program do dodatków
Czy istnieje program który pokarze jakie dodatki nie wyświetlają się w grze? Nie koniecznie chodzi o uszkodzone. Zależy mi na takim programie który wykrywa też takie do których np. nie ma mesha itp.
Z góry dzięki za pomoc ;) |
Odp: Program do dodatków
Chyba o to chodzi. ;)
|
OMG, mam chyba z 3/4 dodatków na czerwono. Czy powinienem je usunąć? Nie powodują dotychczas żadnych błędów i nie spowalniają gry.
|
ja sciadnelam ten program, rozpadowalam ale nie chce mi sie ladowac. o co chodzi?
|
jak cm sie nie uruchamia to oznacza to, ze masz wadliwe dodatki. musisz sie pobawic i posprawdzac po kolei wszystkie osobno tym programem. w ten sposob mozesz usunac te wadliwe, ktore po prostu powoduja zacinanie programu. i prawdopodobnie problemy w grze :/
|
no program juz zalapal z 2 godzinnym opuznieniem, ale dziala, tylko ze wyskoczyl mi error? i co teraz? A program Clean instalator jest jakis dziwny nie wiem jak z niego korzystac
|
Czy musisz się podpinać pod mój temat?
|
Mam problem to pytam, a co nie moge? gdzie to jest napisane w regulaminie, ze nie mozna?
|
Jeśli nie widzisz mój problem nie został rozwiązany, a jeśli ty posiadasz jakiś załóż swój temat mówiący o tym problemie. Poza tym temat ten nie dotyczy zagadnienia "Nie mogę uruchomić programu".
|
bobra przestan sie czepiac, napisalam juz gdzie indziej. Ponow swoje pytanie. SORRY!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:43. |