![]() |
Dom "Róża" [clean] [BRAK ZDJĘĆ]
Przedstawiam wam mój 3 dom na forum pt. "Róża" [clean] Jest clean, a to dla mnie nowość xD Informacje ogólne:
Wartość parceli: 46,428 simoleonów Rozmiary działki: 30x40 Typ zabudowy: Mieszkalna Otoczenie: Hogsmeade Zaczynamy. Więc zaczniemy od przodu i tyłu domu: Niom, to tyle :) Mam nadzieje ze sie podoba. Zdjęcia w wewnątrz robiłam w nocy przy sztucznym świetle :) Pzdr. =** |
Odp: Dom "Róża" [clean]
Bryła nawet nawet, szkoda tylko że dałaś te balustrady. Lepiej by wyglądała jakaś alejka z kwiatami, krzewami.
W domu jest dość nudno, szaro. W zasadzie na zdjęciach nic takiego nie widać. W Twoim projekcie brakuje, ciepłych barw bądź też stylowej bieli. Pomieszczenia są bardzo nudne, sypialna wygląda mało ciekawie, zero roślin, do tego ten obrazek. |
z tyłu domu aż prosi się okienko. Ogólnie tak jak wspomniała Komurka jest nudno.
Moja ocena: 3 |
Mi się bardzo podoba. Przecież to clean a nie z dodatkami ;// Clean trudno zbudować bo nie ma fajnych rzeczy :/ Z zewanątrz b. ładny a wewnątrz też ładny, ale sypialnia ma trochę za zimne kolory. Ale i tak mi się podoba
|
Nie podoba mi sie łazienka i sypialnia ^^, oprócz tego to ładny (:
|
Cytat:
WSPOMNIAŁ, nie zmieniać mi płci |
Z tyłu domu nie ma okien czy ni się wydaje!;) a poza tym ładny ocena 5,5/10
|
można zrobić bardzo ładne domy, nawet bez dodatków z internetu. ten, szczerze mówiąc, nie podoba mi się - żadnego ogrodu, nieciekawe wnętrze.
|
Czyli jednak budujesz beznadziejne domy bez dodatków?;/
Nawet,nawet napewno lepszy niż ostatni. |
Noo... czyli jednak zdecydowałaś się znudować "coś beznadziejnego" bez dodatków? Faajnie...
Dom ma bardzo mało okien. W śrdoku jest o niebo lepiej niż w poprzednich domach. Ale (pewnie się powtarzam) brakuje mi tu elementów dekoracyjnych. W domu trochę ciemno. Nie podobają mi się te "krzykliwe" kolry w łazience. Niebieski i zielony- zbyt odważne połączenie. ... Czy w tym domu nie ma szafy? (ja jej przynajmniej nie wdizę). Moim zdaniem najładniejszym pomieszczeniem jest kuchnia, najgorszym natomist sypialnia, tuż po niej plasuje się łazienka i salon, który wygąda trochę jak przedpokój. Mogłaś dać rzuty domu. Ale w porównaniu z poprzednimi twoimi domami jest o bardzo dobrze. 5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:40. |