![]() |
Problem z korzystaniem z przedmiotów po przeniesieniu rodziny do innego otoczenia.
Proszę o pomoc w sprawie takowej:
Stworzyłam nowe otoczenie i przeniosłam do niego kilka rodzin (wraz z parcelami) z poprzedniego otoczenia, w którym grałam). I tu coś się zrypało, bo zazwyczaj jedna osoba z przeniesionej w ten sposób rodziny nie może korzystać z toalety a inne nie wchodzą w interakcje np. z simami, którzy przyszli mnie odwiedzić po przeprowadzce. Z góry dzięki :-) |
Odp: Problem z korzystaniem z przedmiotów po przeniesieniu rodziny do innego otoczeni
Masz dodatki z internetu? Może ściągnęłaś jakiś błędny dodatek, który uszkadza grę.
|
Odp: Problem z korzystaniem z przedmiotów po przeniesieniu rodziny do innego otoczenia.
Ja proponuje Deinstlke jeżeli niema dodatków z neta. Możę być to błąd z gry.
|
Odp: Problem z korzystaniem z przedmiotów po przeniesieniu rodziny do innego otoczeni
hmm dziwny błąd. przenieś gdzieś Downloads (np na pulpit) i zobacz czy gra działa poprawnie. jeżeli tak, zastanów się jakie dodatki ostatnio ściągałeś i sprobuj grać bez nich.
jeżeli to nie dodatki przeprowadź jedną rodzinę do nowego domu - myślę, że gdy to zrobisz powinna zacząć działać normalnie. |
Odp: Problem z korzystaniem z przedmiotów po przeniesieniu rodziny do innego otoczenia.
Dzięki bardzo za rady.
Dodatki z netu mam, ale działały bez zarzutu od dłuższego czasu. Mam wszystkie oryginalne EP i SP. Próbowałam odinstalować podróże, ale się nie da :-( |
Sorry ze odswierzam tak stary temat ale Bjork bardzo to dziwne jest ja tez często przenosze rodziny,do innych otoczein i wszytko ok.. nie wiem czmu tak..
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:18. |