![]() |
Dom "Ramirez" [BRAK ZDJĘĆ]
DOM "RAMIREZ"
Dom ten jest straterem zbudowanym wyłącznie z obiektów funkcjonujących w grze. Należy do Roberta Ramireza i jego psa Aresa (bawią sie razem na werandzie). To mój pierwszy dom w TS2 który wam pokazuję. Prosze o konstruktywna opinię. Mam nadzieję że dom przypadnie wam do gustu. :smirk: |
Odp: Dom "Ramirez"
Ooh. :O Piękny, piękny, piękny! Robisz domy w podobnym stylu co ja. ;D Prosto, funkcjonalnie, a jaki efekt! :) Jedyne, co mi się nie podoba, to łazienka. :shifty:
|
Bryła- ładna, ale nie ma ogrodu. 7/10 -1 za bryłę i -2 za brak ogrodów.
Wnętrze- dziwne, ponieważ tak w jednym pomieszczeniu jest wszystko, czyli sypialnia,salon i kuchnia :] Nie wiem... Nie w moim stylu wnętrze. Wole nowoczesne, ale 5/10 |
Ogólnie nie jest zły
Pozdr.:) |
Piękna chata :D Ładna bryła, ale szkoda że nie ma ogrodu T_T z zewnątrz wydaje się jakiś większy
|
Ładny. Trochę nie pasuej mi dach. Wszystko w jednym pomieszczeniu? Bardzo ciekawy pomysł. Wygląda to dobrze, zwłaszcza, że dom jest utrzymany raczej w podobnych barwach. Co mi nie pasuje to głównie niebieska pościel, kominek (trichę za nowoczesny) i czarna kuchenka (odbiega kolorem od reszty). Nie najlepszym pomysłem jest też prysznic i wanna- w starterze powinno się raczej znaleść to lub to. Zwłaszcza jeśli domek jest dla jednego sima. 7,5/10
|
Maxis, ale ładnie.
Bryła mi nie pasuje. 7/10. |
Bardzo podoba mi się bryła - prosta, bez zbędnych udziwnień.
Sporym minusem jest jednak brak ogrodu. Szkoda, że mamy tak mało zdjęć z wnętrza - przydałoby się więcej. Lubię takie rozwiązania, jak wszystko umieszczone w jednym pomieszczeniu - jest to po prostu bardzo funkcjonalne. Nie podobają mi się tapety. Zwłaszcza w kuchni przydałby się jakiś wzorek. |
Nie podoba mi się bryła,brak ogrodu i czy w kuchni jest lodówka-ocena 7/10
|
Dziękuję wszystkim za wasze opinie.
W kuchni jest lodówka, taka mała, ekspres do kawy stoi na niej. Jakoś tak lubię robić wszystko w jednym pomieszczeniu (oprócz łazienki rzecz jasna). W końcu to strater więc nie mam za dużo pieniedzy na budowanie ścian. Zreszta ja tak lubię budować, nie wiem czemu ale po prostu lubię. Ten domek budowałem głównie dla potrzeb mojego sima więc nie zbudowałem ogrodu bo moi simowie i tak spędzają tam mało czasu. Wkrótce może zamieszczę jeszcze rzut z lotu ptaka. Brył nie umiem ładnych robić i do tego jeszcze dachu dobrze postawić. xP Łazienka też mi nie za bardzo wyszła. Ale dzieki waszym radom mam nadzieję że mój nastepny dom jaki wam przedstawię (o ile będzie następny) będzie o wiele lepszy od tego. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:30. |