![]() |
pokojówka zniknęła !
Witam, mam problem z pokojówką. Wszystko było w porządku, przychodziła codziennie, po czym któregoś dnia się nie pojawiła i już nie przychodzi. Prawdopodobnie nie miałam jej czym zapłacić, bo chwilę później zauważyłam brak komputera :) No i trudno - komputer rzecz nabyta. Problem w tym, że już nie mam możliwości zatrudnienia pokojówki (nie mam takiej opcji w telefonie). Czy ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić? Czy na przykład musi minąć jakiś czas i opcja się pojawi?
p.s. nie używam kodów i nie chcę i ch używać. |
Odp: pokojówka zniknęła !
No ja jednek z korzystałabym z siły Simowego Boga...
Chodzi mi tu o InSIMenator... Wtedy szybko przywrócisz na parcelę pokojówkę... A i fakt... Najpewniej nie było kasy... Gdy mojej simce odebrali dziecko to też nie miała opcji ponownej adopcji... ;) |
Kłopot w tym, że nie mam tego insiminatora (czy jak mu tam) i nie umiem tego nawet użyć :( a poza tym zauważyłam jeszcze, że jeden z moich simów ma cały czas w potrzebach zaprzyjaźnieie się z Kasią (czyli tą pokojówką) i znikają mi przeterminowane gazety, co wskazywało by na to, że ona ciągle u mnie pracuje, natomiast wszystkie sprzęty typu wanna, blat itp. muszę sprzątać sama...
|
Jeżeli nie dostała pensji za dzień pracy to oczywiście zwinie Ci coś z domu i przez pewien czas nie będzie przychodzić, ale będzie u Ciebie zatrudniona i przyjdzie po kilku dniach - ta wersja mi się przytrafiła.
|
znikanie gazet może być sprawką sąsiadów - mi skubańce codziennie kradną, jak nie jeden to drugi. gdyby pokojówka regularnie przychodziła zajmowała by się również resztą domu - ale sądzę że niedługo powinna przyjść (jak jej foch minie)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:13. |