![]() |
Problem z pójściem do pracy;(
Witam wszystkich, jestem tu nowa, ale mam nadzieję, że dobrze przeszukałam to forum zanim założyłam nowy temat B)
Mój problem brzmi następująco: Mam sima, który osiągnął 5 szczebel awansu w pracy 'Stróż Prawa'. Do pracy jeździł raz samochodem swoim własnym (dodatek z netu) a raz samochodem, który automatycznie przyjeżdżał godzinę przez rozpoczęciem roboty. Dzisiaj miał pojechać po raz kolejny lecz pojawił się błąd. Kiedy klikam na samochodzie z pracy i wybieram polecenie 'jedź do pracy' okienko pojawia się i znika. I tak w kółko Macieja póki samochód sam nie odjedzie. Bardzo mnie ten problem męczy, zaszłam już tak daleko, nie chcę tego stracić. Proszę o pomoc :) |
Odp: Problem z pójściem do pracy;(
spróbuj usunąć ten dodatek i zobacz czy zadziała
|
Jak teraz sobie przypomniałam tan samochód (wraz z garażem i podjazdem) zainstalowałam z płytki o Simsach z jakiejś durnej komputerowej gazetki. Był on jako .sims2pack czy jakoś tak :/ Pokombinuję jeszcze w samej grze, ale ciągle proszę o pomoc ;)
|
mnie również tak się stała tylko że gdy wpisałam boolProp te... i z tego wieszaka na ubrania wziełam sobie 10 poziom Stróż Prawa...
|
Ja też używałam tego feralnego kodu oraz wspomnianego wieszaka. Myślisz Juka że jakbym wzięła ten wieszak jeszcze raz i wybrała 'ubranie' odpowiednie do mojego poziomu w pracy to będzie git?
|
Moi simowie mieli 1 dzień do bycia emerytami więc przeszłam na emeryturę
Sorry ale ci nie pomogę... |
Też miałem ten sam problem co ty
Spróbuj wyprowadzić i jeszcze w prowadzić rodzinę ale zanim to zrobisz to zabiesz ze sobą wszystkie meble i jak się ponownie się wprowadzisz to ponownie możesz wyciągnąć meble z plecaka u mnie to zadziała i pod żadnym pozorem nie podnoś poziomu pracy w kodzie boolprop a ni z tym wieszakiem do pracy. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:55. |