![]() |
Posiadłość Kwitnąca Wiśnia [BRAK ZDJĘĆ]
Przedstawiam wam mój czwarty dom na forum.
Posiadłość Kwitnąca Wiśnia Otoczenie - Aspin Działka - 5x6 Koszt - 297 000 I na tym skończymy mam nadzieje że wam się spodoba. |
Odp: Posiadłość Kwitnąca Wiśnia
Nie podoba mi się
Pozdr.:) |
Origame twoja gadka już mnie zaczyna wkurzać, wciąż piszesz "Nie podoba mi się" napisz wreszcie coś konkretnego !!
Wracając do domu jest przepiękny !! Kolorystyka, meble, detale wszystko ze sobą zgrane. Najbardziej mi się podobał salon jest boski :) Pomieszczeniem które Mi się najmniej podobało była kuchnia do gustu nie przypadły Mi te meble. W ogrodzie jest dużo przeróżnych kwiatów za co wielki "+". Ogólnie jest super. Skąd ściągnąłeś te kolumny podczymujące dach ?? Ocena: 10000/10 pozdr: kubuss |
Jedyne, co mi się nie podoba to kolory na zewnątrz.
Bryła jest dosyć ciekawa, a ogród fantastyczny. Wszystkie pomieszczenia są urządzone z ogromnym wyczuciem smaku. Meble są gustowne, ściany oraz podłogi idealnie do siebie pasują. Tak naprawdę nie mam powodu, aby do czegokolwiek się przeczepić :) |
domek bardzo ładny, kolory takie ciepłe i przyjemne! 10/10 !!!
p.s jak zrobic taki efekt zeby bylo wiadac sufit na screnach? |
Bardzo mi się podoba! Piękne wnętrza i śliczny ogród!! Dodatki z neta też super!! Daję 10/10!! :)
|
Kolor z zewnątrz mi się ne podoba i trochę za pusty ten pierwszy korytaż 7/10
|
Mi się bardzo podoba ogród :) Jest po prostu świetny. Uwielbiam takie miejsca, gdzie można się zaszyć i udawać, że się nie istnieje. Ma dużo fajnych zakątków, jest taki... przytulny (o ile ogród może być przytulny... no ale wiadomo, o co chodzi ^^ ). A dom też jest fajny, chociaż w tym takim jakby przedpokoju (z tych pierwszych zdjęć wnętrza) jest trochę pusto, no i sypialnia jakaś taka... niemiła. To znaczy na tym pierwszym zdjęciu sypialni widać, że pod oknem nic nie ma i właśnie przez to odnosi się takie wrażenie. I nurtuje mnie, po co w łazience tyle pryszniców w jednym miejscu, jakby miało się kapać kilka osób na raz (jak w jakiejść zbiorowej łaźni czy coś). Poza tym, cała reszta jest bardzo w porządku :D
|
10/10 śliczne ! ;]
|
Jeju, cudo... Najlepszy dom jaki widziałem. Naprawdę. Jak oglądałem zdjęcia wydawał się taki "z mażeń". Ale również zgodzę się z wypowiedzią DarkSwan która odnosi się do sypialni. Ogród piękny, Podoba mi się ta woda przelewająca się w tych naczyniach w Atrium. Bez kompromisowo daję:
10/10 Pozdrawiam ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:20. |