![]() |
Nie można łączyć z innymi obiektami (zdjęcie)
mam pewien problem z budowaniem ścian. buduję kawałek ściany i w pewnym momencie pojawia się, że nie można łączyć jej z innymi obiektami:
http://img179.imageshack.us/img179/6...alaczycgd6.jpg próbowałam budować w innych miejscach tej parceli i w niektórych pojawiało się coś podobnego. błąd w grze? |
Odp: Nie można łączyć z innymi obiektami (zdjęcie)
Też mi się to zdarzyło kilka razy! Spróbuj usunąć dach i wyrównaj teren! :) Kiedyś zrobiłam taki błąd, że usunęłam ścianę, a dach został :D i też miałam takie komunikaty. :)
|
zrobiłam wszystko. usunęłam dach, wyrównałam cały teren. cały czas to samo -.-'
|
A obiekty jakieś możesz kłaść, tak żeby np. łóżko "przecinało" tę linię, gdzie nie możesz budować sciany? Spróbuj też użyć kodu: moveobjects on.
|
łóżko mogę kłaść. moveobjectson też już próbowałam.
no już sama nie wiem... |
Dzisiaj, przy robieniu domku, miałam identycznie. Nie wiem dlaczego, po kilkunastu różnych próbach zrezygnowałam i ściany postawiłam gdzie indziej.
|
to jakiś błąd gry, bardzo irytujący. też mam taki problem z jedna parcelą (na szczęście tylko z jedną)
|
Ja tak miałam z jedną parcelą. Zrobiłam sobie na środku jeziorko, postawiłam palmy itede, wprowadziłam rodzinkę, i stwierdziłam, że fajnie byłoby, gdyby mieszkali w domu, a nie pod gołym niebem, więc wyrównałam teren (czyli jeziorka już nie było), zbudowałam dom i blabla. Ale w miejscu, gdzie było jeziorko, nie dało się zrobić drugiego piętra (po prostu nie było szans na postawienie podłogi).
Wzięłam się wkurzyłam, ale zrezygnowałam z drugiego piętra, bo nie mogłam znaleźć sposobu na dalszą budowę. Tak więc chyba nie ma rady. =/ |
dobrze wiedzieć. bo juz myślałam, że problem tkwi w dodatkach. a poszukiwanie wśród ponad 3 tyś który z nich stwarza taki problem nie byłoby łatwe.
dziękuję za pomoc. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:11. |