![]() |
Nowoczesny dom by Agassi [BRAK ZDJĘĆ]
Hej jest to dom z serii "Nowoczesny" . U mnie mieszka w nim pewien Artur Mochecki.
Spis pomieszczeń: -Sypialnia -Kuchnia+Jadania -Łazienka -Sypialnia Oceniajcie. |
Odp: Nowoczesny dom by Agassi
Nie podoba mi się. Czy w tym domu nie ma lamp?
|
Dlaczego zdięcia są robione w nocy? przez to (oraz brak oświetlenia) w domu jest ciemno jak ...
Bryła mi sie ie podoba. Zwykly klocek z paroma oknami i świetlikiem w dachu. W środku bez rewelacji, czegoś mi brakuje. Łazienka jest przeogromna, nieumeblowana. Salon cały w brązach jest troche monotonny. W kuchni nic specjalnego. Sypialnia, to tylko poustawiane meble z zestawu. no i ciemność... |
Domek wcale nie jest najgorszy. Ja osobiscie lubie brąz wiec salon mi sie podoba. Łazienka jest troche pusta...Gdybys zrobil/a ja mniejsza to by bylo lepiej. MOżesz tez nad umywalka dac lustro i np. wanne. W niektorych domach jest i wanna i prysznic. Sypialnia nie jest taka zla, choc ten obraz z palma nie pasuje i pokoj jest pokazany tylko w polowie. Przydalyby sie jakies zaslony. Kuchnia mi sie nie podoba gdyz nic do siebie nie pasuje. Meble do podlog i scian i te dekoracje...Przydalyby sie meble z internetu oraz takie rzeczy jak np. dekoracyjne artykuly na blatach, zeby kuchnia sprawiala wrazenie naturalnej. Nie podoba mi sie obraz w jadalni....Natomiast stól i krzesla sa bardzo gustowne i nowoczesne.
Gdybys dala wszedzie swiatla dom bylby bardzo rozswietlony. Najbardziej jednak nie pasuje mi ta "nienaturalnosc" Oceny: Salon-8/10 Łazienka-5/10 (za ładne meble) Kuchnia z jadalnia- 4 (za stol i krzesla) Sypialnia- 4 (na "odczep sie") Bryła-6 nie taka zła... Ogród-3 (nic do siebie nie pasuje i nie ma swiatel) Ogólna ocena: 30/60 Popraw bledy i wstaw nowe zdiecia :) To zobaczymy czy jest lepiej ;) |
A dlaczego nie wyświetlają mi się zdjęcia?
|
Nie widzę zbytnio okien, ogrodu nie ma, ale z zewnątrz wydaje się ładny
|
No więc dom jest ogólnie bez wyrazu , ogrodu nie ma. No i nie ma światła. Dom nie przypadł mi do gustu.
|
za ciemno . za zimno .
ale jest . jeden + podoba . mi się salon więc . dam 6/10 ;DD |
Tak...jest za ciemno,za pusto w domu i chcem powiedzieć że dom mi się nie podoba
PS:Nie obraź się za tą wiadomość Pozdr.:) |
Hmm... Domek ogólnie nie wyszedł za dobrze.
Bryły się nie czepiam, bo ja lepszej nie robie ;) Łazienka jest taka... mdła. Jadalnie też nie przypadła mi do gustu. Kuchnia i sypialnia są nawet, nawet, a najbardziej podoba mi się salon. Brak ogrodu, oświetlenia... 6/10 - 1 za jadalnie, 2 za ogród, oświetlenie i łazienkę, 1 za kuchnię i sypialnię. Jak dla mnie ta ocena jest dobra. :) Pozdro! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:03. |