![]() |
Odp: Foto-modelki czyli simki by cherryalex7
Mi się nie podoba żadna
PS:Nie obraź się Pozdr.:) |
Hmm....Twoje simki są...orginalne ^^ nie są maxisowe, za co plus.
Asaki - Ma bardzo wyraziste kości policzkowe, nie wyglada to za ładnie, ale za to podobają mi się oczy. Ja bym jej dała mocniejszy cień a jasny błyszczyk. Carrie - Nie jest zła, jedynie bym jej zmieniła fryzure, ubranie ma rozmazane. Keira - Ta również ma wyraziste kości policzkowe, gdybyś je troche 'złagodziła' byłoby o wiele lepiej, zmieniłabym też jej oczy. Lena - Nos wydaje sie szpiczasty, ale ogólnie nie mam zastrzeżeń ^^ Mandy - Włosy są za jasne, dziwnie to wygląda bo Lena ma ciemniejszą karnacje. I do tego ma czarne brwi. Lepiej by chyba wyglądała w brązowych włosach. Ogólnie nie jest źle, simki są orginalne, czekam na kolejne i pozdrawiam ;D |
Lena . wogle mi się nie podoba ;] . oraz Mandy . ale inne są boskie xD
|
Nie podobają mi się. Mimo wszystko są mało realistyczne i dość brzydkie. Wiem, że starasz się robić je oryginalne, ale dołóż starań też do jakości. Czekam na nowe :) Pozdrawiam :)
T. |
saki- ma dziwny nos i baardzo długą szyję.Nie podoba mi się.
Carrie-plus - za rude włosy <3 minus za "mułowatą" twarz. Keira-taka... nienaturalna. I ma okropne kości policzkowe. Lena-Dałabym błyszczyk "bez zębów" bo wygląda jak chomik. ale najlepsza z nich wszystkich. Podoba mi się. Mandy- Sprawia niemiłe wrażenie. |
Takie sobie. Nie wyglądają naturalnie, nie są ładne i mają jakieś dziwne, wklęsłe coś na twarzy.
|
Sory, nie obraź się ale są jakieś dziwne :con: Wszystkie :|
|
No więc moja ocena:
Asaki-Ładna fryzurka, ładny makijaż, ładne ubranie, zbyt jasna skóra, taka dziwna Carrie-Ładna fryzurka, ładny makijaż, ubrania nie widze (:P), łady odcień skóry, bardzo mi się podoba Keira-Ładna fryzurka, tak mało makijażu (!), skóra ładna tylko te policzki tak wystają :/ , niezbyt mi się podoba Lena-brzydkie włoski,makijaż chociż niezbyt go widać ładny, skóra nie za ciemna nie za jasna- badzo ładna, nawet ładna Mendy-WSZYSTKO PIĘKNE TELKO WIDAĆ JAKBY MIAŁA ZMARSZCZKI :( |
wszystkie ładne, ale tak jak inni mówią: mają policzki takie sztuczne i kościste. :con: jak to poprawisz w sobie i będziesz dalej robić takie simki to będą się nadawały na download. ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:40. |