![]() |
"Prawie jak kwadrat" - Kim95 [BRAK ZDJĘĆ]
To jest mój pierwszy dom na forum. Zdjęcia nie są pierwszej jakości. Zapraszam do oglądania.
Proszę o oceny. |
Odp: "Prawie jak kwadrat" - Kim95
ładny,bryła mi się trochę nie podoba i ta ręka w salonie jest okropna 8/10
|
No ogólnie to nie jest źle. Ale przydałyby się jakieś zasłony albo firanki do okien i parę dywanów, byłoby bardziej przytulnie. Bardzo mi tego brakuje w tych wnętrzach. Łazienka druga jest dziwna, to znaczy ta wanna na środku ni w pięć, ni w dziesięć tam nie pasuje. W kuchni przeraźliwie zimno. I nie jestem pewna, czy chciałabym oglądać film w tym salonie, kiedy moja mama tłucze kotlety w kuchni. Ale to taka uwaga co do realzimu parceli. Jeszcze te dwa podwójne okna na froncie domu dziwnie wyglądają, tak nieestetycznie.
I tak w ogóle to dom jest fajny, tylko brakuje tej takiej przytulności (w postaci firanek i zasłon ^^). Nie ma dopełnienia całości, ale jest ok :D |
tylko mi ręka w salonie sie nie podoba a tak to supcio
|
Nie podoba mi się Pozdr.:) |
Cytat:
|
Bo moim zdaniem nic do siebie nie pasuję Pozdr.:) |
Z zewątrz prezentuje się nawet ładnie , ale meble i wogóle są nie zabardzo dobrane do siebie , zwłaszcza w łazience 001 i gabinecie.
|
A mi się nie podoba. Z zewnątrz jest przeciętnie, odrobinę dobija mnie ten dach i filetowa huśtawka. W środku pomieszczenia są bardzo duże i pustawe. Meble do siebie nie pasują, kolory są podobierane przynajmnije dziwnie. Jestem na 'nie'.
|
Zbyt mało dodatków, strasznie pusto. Pomieszczenia są takie przytłaczające :/
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:49. |