![]() |
My House [BRAK ZDJĘĆ]
Jest to mój pierwszy domek na forum. Zapraszam do oglądania i komentowania :D :D
(Sorki za kiepską jakość zdj, wczoraj instalowałam simy i zapomniałam zmienić w ustawieniach :/) Oceniajcie :* |
Odp: My House
Nie licząc sypialni jest świetnie :D W takowej nie pasuje pościel do ściany i obrazka itd, jakoś takie to nieskomponowane. Zdjęcia, mimo niskiej jakości, wyszły bardzo klimatycznie *_* Nie wiedziałam, że dom przedstawiany w zimie też może tak dobrze wyglądać :D
8/10 (za tą sypialnię) Pozdrawiam ^^ T. |
Szkoda, że nie dałeś ujęcia bryły bez śniegu bo tak jest mało widoczny jej zarys. Pomimo tego mogę stwierdzić, że bryła ma dość fajny kształy. Ciekawe wejście połączone z salonem do tego te filary kamienne. Sypialnia jest zbyt jasna, meble zlewają się z podłogą. To samo łazienka, za dużo czerni.
|
Ogólnie mi się podoba, ale gdzieniegdzie źle dobrałaś dodatki. Bryła nizbyt ciekawa, za duży dach. Ale daję 7/10
|
ładnie dopasowałaś meble,pasują do siebie jednym słowem mówią dom jest ładny tylko troche pustawy
Pozdr.:) |
Domek jest... ładny.
Nie podoba mi się salon. Jakiś taki nie w moim stylu. Reszta jest nawet Ok. Ogólnie: 8/10 |
Bardzo fajny domek! Gustownie urządzony! Dodatki z neta też świetne! 10/10! :)
|
fajny podoba mi się daje 10/10
|
Podoba mi się,ale za duży dach i czy te siedzenia w jadalni latają :O
8/10 POZDRO :) |
Nawet niezły, choc przydało by się dach trochę spłaszczyć xP.Podobają mi się filary z kamieniami. 7/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:00. |