TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Dom państwa Won [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=41769)

Origáme 18.02.2008 18:08

Dom państwa Won [BRAK ZDJĘĆ]

Hej po kilku dniach mi się nudziło i zbudowałam nowy domek i mam nadzieję że wam się spodoba,jak coś to Irbis mi nie pomagał z tymi półkami pytałam się ją o pomoc ale głupio by tak było by z jej pomocą bo to wtedy nie był by jakby mój dom no to więc zaczynamy od historyjki krótkiej o simach
no to więc zaczne od Leny...Lena jest modelką i jest bardzo sławna itd itd...natomias jej mąż Andrzej prowadzi własny interes itd itd :D...ich syn Tomek jest uczniem w szkole prywatnej itd itd :D:D...a ich córka Julia :D pragnie leczyćludzi czyli pracować w szpitalu,Julia jeszcze musi pójść na studia żeby mieć jakieś doświadczenie w jej wymarzonej pracy itd itd :D :D :D...
Dobra kończe z tymi historiami i zaczynam od domu czyli dom państwa Won :D.

Pozdr.:)

:Ewelanka: 18.02.2008 18:14

Odp: Dom państwa Won

Może być.
Pozdr.

haughton 18.02.2008 18:24

Dom wydaje się być bez wyrazu. Na dole w salonie za dużo jest tego brązu, przez co wszystko się zlewa ze sobą. Kuchnia byłaby całkiem w porządku gdyby nie to, że szafki wiszą na... oknach. Nie rozumiem zupełnie tego pomysłu, wygląda to koszmarnie. W sypialni blado i zimno, poza tym łózko i regał zasłaniają okna, a kąty świeca pustkami. Kolejna łazienka przypominająca piwnicę? Litości.... W pokóju dziecka jednolity błękit, co sprawia że pomieszczenie jest nieciekawe. Bryła domu też nie przyciąga uwagi - taki prostokątny klocek.

Generalnie z całego projektu podoba mi się jedynie podjazd przed domem - sama budowla wygląda, jakby była robiona w pośpiechu, bez pomysłu i na "odczepne".

kubuss 18.02.2008 19:08

Wiesz nie obraź się ale ten dom jest okropny

pozdrawiam:
kubuss

Tiunivell 18.02.2008 19:14

Bryła jest nieciekawa. W sypialni z jednej strony pustawo, a w morskim pokoju przesadziłaś z tym designem. W łazience panuje klimat chłodu, ale ogółem to chyba najlepsze pomieszczenie. Kuchnia jest przytulna, ale powieszenie szafek na oknach jest nieco mało realistyczne :)

kotek23 18.02.2008 21:15

Domek jest ogólnie taki sobie.
W kuchni szafki wiszą na oknach (!) Moim zdaniem za dużo
elementów dekoracyjnych (Ja znowu dałam za mało :P )
Ogolna ocena: 7/10

wampiś 18.02.2008 23:15

mi się nawet podoba, fajnie dobrane itd itd :D:D:D

ups udzieliło mi się xD

tylko ta podłoga w sypialni.. :|

8/10

Fáëlivrin 18.02.2008 23:37

Bryła bardzo pomysłowa. Ogólnie domek z zewnątrz robi dobre wrażenie. Ładna kolorystyka i te murki, wszystko ładnie razem współgra. W środku dom wydaje się ciasny. Salon i korytarz są zagracone. Kuchnia ładna, wszechstronna, kolory dobrze dobrane. Kwiaty dodają klimatu. Sypialnia Leny i Andrzeja jest pusta. Nie podobają mi się lampy (żarówy) i pustka w kącie na drugim zdjęciu.
Łazienka urządzona pomysłowo, szczególnie wanna. Nieco mroczna (co bardzo lubię). Dużo kamienia, marmuru i czerni. Pokój dzieci – koszmar. Po pierwszej nocy obudziłabym się z wrzaskiem. Zbyt niebiesko, za morsko i strasznie zagracone.
Balkon nieco ciasny, ale ładny.
W ogrodzie podoba mi się ścieżka i dużo roślin. Na dodatek ten staw... ^^
Nie jest źle. Daję 7/10 ^^

martka95 19.02.2008 07:54

:D a ja wiem,...nawet fajny 7,99\10 :P

juice 19.02.2008 12:12

Nie Podoba Mi Się Bo Ja Wolę Domki Clean.

Pozdr. :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:09.