TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Rodziny i parcele się nie ładują. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=41804)

Caroliiine 19.02.2008 22:56

Rodziny i parcele się nie ładują.

A więc tak, ściągnęłam sobie dzisiaj kilkadziesiąt dodatków z neta:| , wszystko sobie wypakowałam itp włączam simsy i niby jest ok.:con: Chcę wejść w rodzinę i rodzina mi nie chce się załadować, ładuję się dwie godziny i dalej się nie załadowała :1smutny: no i póxniej od nowa włączam. Wyprowadziłam rodzinkę tzn dałam do skrzyni i ok. Chcę wejść sobie na jakąś parcelę i znowu ładuje się tyle czasu ;( i co ja mam zrobić? Nigdy wcześniej mi sie tak nie działo ;(
Macie jakieś pomysły? :( z góry wielkie dzięki :*

Tusiek 20.02.2008 08:25

Odp: Rodziny i parcele się nie ładują.

Może masz ZBYT DUŻO dodatków z neta. Mogła siąść pamięć na dysku twardym i dlatego. Usuń parę dodatków z neta i spróbuj jeszcze raz. Bądź te dodatki są wadliwe (ale, żeby wszystkie, to chyba nie).

southryan 20.02.2008 08:56

Cytat:

Mogła siąść pamięć na dysku twardym i dlatego.
Nie ma czegoś takiego

Wg. mnie Twój komputer nie jest w stanie załadować tylu dodatków ... Podaj mi swoją specyfikację sprzętową

Tusiek 20.02.2008 09:15

Jest coś takiego. U mnie tak było. Miałam za dużo rzeczy na dysku twardym i musiałam dużą ilość usunąć.

katharsis 20.02.2008 16:33

u mnie też za dużo dodatków i nie chciało się włączyć x// musisz kilka usunąć i po sprawie :) [tak myślę]

Fleur 20.02.2008 16:34

Jeśli ściągnęłaś dodatki z internetu, to najprawdopodobniej są one wadliwe. Odinstaluj je i znajdź jakieś bardziej zaufane źródła. Nie jestem ekspertem, więc zdaję się na logikę x__x

Caroliiine 20.02.2008 19:18

a węc, żebym nie usunęła czegoś źle - kolejne pytanie: skąd mam wiedzieć, które dodatki w folderze dowloads są nieoficjalne? wszystkei, czy jak to jest?
southryan - napiszę jak zapytam się mojego brata :p

dzięki za pomoc wszystkim <3 :*

Rocket 20.02.2008 20:01

Cytat:

Napisał Caroliiine
a węc, żebym nie usunęła czegoś źle - kolejne pytanie: skąd mam wiedzieć, które dodatki w folderze dowloads są nieoficjalne? wszystkei, czy jak to jest?
southryan - napiszę jak zapytam się mojego brata :p

dzięki za pomoc wszystkim <3 :*

nieoficjalne są wszystkie co do jednej sztuki, bo zostały stworzone przez graczy.
usuń to co jest ci najmniej potrzebne, a możesz do tego użyć np content managera (menedżer zawartości)

Caroliiine 22.02.2008 15:09

już działa, usunęłam jakieś tam dodatki i jest ok :) :*

temat do zamknięcia ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:30.