![]() |
Przypadek:Duch
Jakie psikusy zrobiły wam duchy? U mnie w Dziwnowie w rodzinie Widmo(czy jakaś taka inna)duch włączył wodę i zaczęły latać bąbelki,a po chwili przestał. Albo inny głupek w niebieskim kimonie z rudymi włosami wyjadał mi żarcie z lodówki. :angry:
|
Odp: Przypadek:Duch
Heh, mi najczęściej włączają wszystkie telewizory jakie znajdują się w domu, straszą moich simów i również czasami odkręcają wodę w zlewozywakach i umywalkach.
|
To moje w takim razie za bardzo się nie popisują :D Zwyczajnie straszą, albo wskakują do przedmiotów (najczęściej do krzeseł przed łukiem weselnym).
|
Cytat:
u mnie tak samo. Duch Liliany Przyjemniaczek ( utopiła się w basenie. ) wskakuje w wanny, chwile tam posiedzi i wychodzi. :con: :wacko: dziwne nie? |
A moja simka która umarła bo się spaliła jako duch cały czas mi coś majstruje przy kuchence. Dziwne nie?
|
U mnie też w Dziwnowie . :0 .
grałam sobie ćwir aż tu nagle jakiś duch się pojawia i straszy moich simów albo wyżera jedzenie z lodówki . heh ^ |
mnie jest gorsze przestraszyl mojego sima i wygonił go z miasta :P niewiem je jedzenia z lodowki lub topi dom niezły lol :1smutny:
|
Przestraszył i wygonił go z miasta? Nie wierze...
|
U mnie raz jeden w rodzinie Widmo grał na dziecięcych cymabałkach
|
Duch psa przestraszył simkę na śmierć, a głupia tak pragnęła zobaczyć ducha.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:24. |