![]() |
Nie mog± się wyprowadzić!!
Kiedy klikam na gazetę, żeby jaki¶ Sim wyprowadził się z domu, on czyta, czyta, odkłada i nic się nie dzieje. Nie przyjeżdża żadna taksówka. Sim nie jest w domu sam, mieszka w nim kilku Simów. W innych rodzinach tak samo. Co robic? ;(
PS. Mam oryginalne Simsy. |
Odp: Nie mog± się wyprowadzić!!
Ech... Nie za bardzo wiem o co chodzi :) U mnie jak użtje się opcji na gazecie "poszukaj domu dla siebie" to wyskakuje mi komunikat, w ktorym kaza mi dzwonic po taxi, ale opcja "wyprowadz sie". dzwonie i wyprowadzam sie. mam nadzieje ze mnie zrozumiecie :D pozdra :)
|
To trzeba jeszcze klikn±ć na telefon, żeby się wyprowadzili? Dziwne.
|
U mne nie trzeba dzwonić nigdzie.
Klikam na gazetę --> poszukaj domu dla siebie--> wyskakuje okienko z osobami do wyprowadzki--> przyjeżdża taksówka i sim wsiada. Użyj może komputera.. |
Komputera też używałam. Nic się nie działo. :(
|
eee ale numer u mnie jest zupełnie inaczej :O ja jak biorę ta gazetę i robie poszukaj domu dla siebie to wyskakuje mi okienko z osobami które chce żeby sie ze mn± przeprowadziły i wyskakuje mi komunikat ze mam "użyc panelu kontroli żeby przenie¶c rodzinę" czy jako¶ tak, i wtedy wychodzę z tej rodziny idę do menu głównego tam gdzie tez jest tworzenie rodzin i wtedy przenoszę rodzinę tam gdzie była wcze¶niej zanim ja wybrałam i wtedy znowu ja biorę i wsadzam do innej chaty.Jeszcze nigdy nie przyjechała po mnie taksówka!? :O
|
KAJA401 - to dlatego, że chcesz przeprowadzić wszystkich simów z danej parceli. Każdy tak ma :P
|
ja musialam dzwonic jak mialam tyko podstawe. teraz tez tylko na gazetke :)
|
musz± być na parceli wszyscy członkowie rodziny. inaczej nigdy nikogo nie wyprowadzisz.
|
Hmm może spróbuję zainstalować łatkę, wtedy będzie lepiej może.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:06. |