![]() |
Nie dziala CZAS WOLNY
Gdy wlaczam the sims 2 Czas wolny pojawia sie niebieski ekran i cos na nim pisze ale ja wogole nie rozumiem tak samo bylo w przypadku the sims 2 podroze niech mi ktos pomoze byla bym bardzo wdzieczna :) bochcialabym sobie pograc w ta gre!!
|
Odp: Nie dziala CZAS WOLNY
A masz Dobre Wymagania sprzętowe ?
Nie ściągałaś żadnych dodatków z sieci czy te gry są oryginalne ? Jeżeli odpowiedziałaś na te pytania `tak` Spróbuj zainstalować jeszcze raz |
Czy nie chodzi o to iż pojawia się niebieskie okno a na nim pisze jakie masz dodatki? Jak tak to naciśnij graj. ;p
|
nie nie to nie to tylko jak wlaczam tak bylo takze w przypadku the sims 2 podroze,...tak samo mi pisalo wymagania tez mamm wszystko....
|
To może napisz co pisało w przypadku Podróży?
|
A może podaj jednak te wymagania. Wyczyść downloads. Wiem o co Ci chodzi. Błękitne tło, i 'systemowe obliczenia'... Za każdym razem? I czy gry są oryginalne. Jeżeli nie pomoże, to może format...
|
daj screena najlepiej
|
Niebieski ekran ktory Ci sie pojawil to zapewne tzw. Blue Screen of Death. Screena tego ekranu nie zrobisz ale jesli masz mozliwosc to zrob zdjecie monitoras i pokaz mi go (tak zebym mogl wyczytac co jest w komunikacie napisane). Na pewno pomoge.
Nie piszcie bzdur bo zrobi formata, ktory w rzeczywistosci nic nie da! Zrob zdjecie kiedy pojawia sie komunikat! Wtedy naprawimy Twoj blad! |
audi- anie pisz dwóch postów pod rząd tylko używaj opcji edytuj.
lilek- musisz dać screena, bo inaczej Ci chyba nie pomozemy ;P |
dzieki wszystkim bardzo ale gdy chcialam zrobic screena :) stal sie cudwlaczylo sie
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:46. |