![]() |
Zielone paski potrzeb - bez kodu [?]
Dzień dobry ;D
No mam do was takie `małe` pytanie .. Czy wiecie gdzie można znaleźć taki przedmiot do the sims 2 żeby miało się zielone paski potrzeb ? No taki jakby mod lub hack Miałam właśnie kiedyś taki obraz, że jak się na niego spojrzało to zapełniało paski potrzeb na zielono niestety to było dość dawno.Próbowałam szukać przez Google i nic nie znalazłam na forum też szukałam i nic .. Wiem,Wiem jest na to kod maxmotives czy coś w tym stylu,lecz u mnie to nie działa. Dziękuje. :D |
Odp: Zielone paski potrzeb - bez kodu [?]
Chciałam ci właśnie polecić ten kod xD
Noo, zuważyłam że u mnie też nie działa maxmotives ;c Podpisuję się pod prośbą ;p |
kod maxmotives działa tylko w nocnym życiu. Ja proponuję włączyć na parę godzin wolną wolę i oni będą sobie robili co chcieli, i jak wyłączysz to będzie miała dość dobre samopoczucie simów. Później możesz grać.
|
Ale mi chodzi o obiekt !
|
Nigdy się nie spotkałam z takim obiektem no chyba że w jedynce. Jak używasz boolProp testingCheatsEnabled true to mozesz sobie regulować potrzeby.
|
Hm dzięki ale miałam kiedyś taki obraz !
Kurczę i nie mogę go znaleźć ;( |
kod: boolprop testingcheatsenabled true dzięki niemu można poprawić sobie humor, zwiększyć umiejętności, zainteresowania, 'polepszyć' kontakty itp. wystarczy we wskaźniku humoru złapoć linię między zielonym a czerwonym kolorem i przeciągnąć do końca w prawo. Przy naciśnięciu i przytrzymaniu SHIFT i naciśnięciu na postać można uzyskać dodatkowe opcje. WARUNEK: Kod trzeba wpisać w otoczeniu (Miłowo, Werona itp.)
|
To był obraz Meroli :) , oto link do niego: http://www.simchaotics.net/Files/Mer...erPainting.htm
Pozdrawiam cherryalex |
Super ! ;)
Dzięki Temat do zamknięcia |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:42. |